Е-смаколик, або Чим особливий «Головбух: Бюджет»

Автор
головний редактор журналу «Головбух Бюджет»
Автор
редактор
Журнал «Головбух: Бюджет» — це не просто експертний продукт. Він — як смачна і корисна страва, яку приготували найліпші фахівці з найякісніших інгредієнтів.

Рецепт – перевірений часом, а технології новітні. Він привертає увагу вишуканою подачею та ароматом професіоналізму. Навіть у скрутні часи ми тримаємо цю планку. Адже маємо в запасі особливі складові. От про них ми вам і повідаємо

Розумний і зручний професійний журнал – це хліб для бухгалтерської душі, основна «страва» на щодень. Та ще й безпека: знання – захист від штрафів. Тому важливо обрати справжнього помічника. Ми допоможемо, бо знаємо «кухню» свого тижневика зсередини.

Презентація: що око бачить, те й мозок йме

Годилося б почати розповідь про тижневик з головного, як ми завжди й робимо, коли створюємо контент. Але ні, залишимо найсмачніше на потім. І почнемо з того, що першим впадає в око. На що ми звертаємо увагу у страві насамперед? Так, на її вигляд.

«Головбух: Бюджет» – сучасний електронний ресурс. Його легко можна знайти в інтернеті. Уводимо, скажімо в гуглі, назву тижневика – і знаходимо потрібну адресу (Малюнок 1).

журнал Головбух Бюджет

Малюнок 1. Адреса в інтернеті

Тож заходимо на ebudget.expertus.com.ua. Бачимо рідну картинку (Малюнок 2).

журнал Головбух Бюджет

Малюнок 2. Стартова сторінка.

Тут і назва нашої компанії – Експертус, і герб України, і кнопка «Допомогти ЗСУ», і віконце технічної підтримки. І звісно ж, особливі «інгредієнти» – сервіси. Та про них – далі.

Команда – наша сила

А от тепер – про головне. Найважливіша складова тижневика – люди. Як у тій пісні: «Тут вся сила в людях…» Знайомтеся!

 

Кожен фахівець команди відданий своїй справі й готовий працювати вдень і вночі. Усі-всі експерти тижневика – у вкладці «Наша команда» (Малюнок 3).

журнал Головбух Бюджет

Малюнок 3. Наша команда.

Якісні експертні матеріали + нормативно-правові акти

Кожну публікацію ми готуємо за певними правилами – «рецептами смачної подачі», від заголовка до структури статті та її наповнення. Адже досвід роботи з масою інформації підказав, що простіше і якісніше працюється за чіткими стандартами. Ми їх створили і суворо дотримуємося. Тому наш експертний матеріал можна легко відрізнити від роз’яснень на сайтах відомств.

Ми використовуємо сучасну електронну платформу, яка дає можливість завантажувати в електронний журнал нормативно-правові акти та оновлювати їх редакції. Це дуже зручно, бо вам не доведеться нишпорити по різних сайтах (Кабміну, Мінфіну, ВРУ…), адже всі документи зібрані в одній вкладці (Малюнок 4).

журнал Головбух Бюджет

Малюнок 4. Нормативна база.

До того ж наші експерти завжди підкріплюють свої роз’яснення посиланнями на нормативку. Усі згадки нормативів – клікабельні. Тисніть на назву закону чи постанови, на статтю чи пункт кодексу в тексті публікації – і потрапите одразу в документ.

Пошук потрібного

Пошуковий рядок

У нашому е-журналі є рядок інтерактивного пошуку. Він дає змогу швидко знайти статтю за назвою, автором чи окремими словами. Ви просто вводите запит, за яким хочете отримати інформацію, натискаєте Enter – і електронна система видасть перелік матеріалів (Малюнок 5).

журнал Головбух Бюджет

Малюнок 5. Пошуковий рядок.

Наприклад, вас цікавлять публікації про ПДФО. Вводите потрібне слово – і от результат (Малюнок 6).

журнал Головбух Бюджет

Малюнок 6. Приклад пошуку.

Тематичний рубрикатор

Щоб зробити пошук зручнішим, ми згрупували публікації за темами. Спробуйте скористатися тематичним рубрикатором (Малюнок 7).

журнал Головбух Бюджет

Малюнок 7. Пошук за темою.

Сервіси

В електронному журналі – і сервіс особливий, інтерактивний. І він у нас не один (Малюнок 8). Оцініть!

журнал Головбух Бюджет

Малюнок 8. Сервіси.

За допомогою Пошуку по класифікатору професій ви без зайвого клопоту знайдете код за тією чи тією професією (Малюнок 9).

журнал Головбух Бюджет

Малюнок 9. Пошук по Класифікатору професій.

Довідник проведень швидко згенерує бухпроведення за запитуваною господарською операцією. Ось клікніть по ньому – завантажиться його сторінка (Малюнок 10). Потім оберіть потрібну категорію для операції (Малюнок 11), далі – операцію (Малюнок 12). Клікніть потрібний варіант відповіді на уточнювальні запитання (Малюнок 13), і система згенерує за вашим запитом бухпроведення (Малюнок 14).

журнал Головбух Бюджет

Малюнок 10. Довідник проведень.

журнал Головбух Бюджет

Малюнок 11. Категорія.

журнал Головбух Бюджет

Малюнок 12. Операція.

журнал Головбух Бюджет

Малюнок 13. Уточнювальне запитання.

журнал Головбух Бюджет

Малюнок 14. Готове бухпроведення.

Порахувати дні відпустки, квоту інвалідів, заборгованість і штрафи тощо допоможуть калькулятори(Малюнок 15).

журнал Головбух Бюджет

Малюнок 15. Калькулятори.

Тести та мінікурси

Читали, читали, а чи не вилетіло те, що влетіло, – це можна перевірити. Адже в журналі є можливість попрактикуватися та з’ясувати, наскільки ви володієте знаннями з професійних тем.

Тест-клас – на відповідній вкладці. Оберіть тест, який вас зацікавить, – і переконуйтеся у своїх знаннях (Малюнок 16).

журнал Головбух Бюджет

Малюнок 16. Приклад тесту.

Мінікурси – це тренінги з трьох-чотирьох інтерактивних тестових завдань. Необтяжливо, проте за успішними результатами підсумкового тесту ви отримаєте іменний сертифікат. Тисніть на потрібну вкладку й обирайте (Малюнок 17).

журнал Головбух Бюджет

Малюнок 17. Мінікурси.

Попрактикуйтеся на завданнях і сміливо переходьте до підсумкового тесту. От і маєте іменний сертифікат (Малюнок 18).

журнал Головбух Бюджет

Малюнок 18. Підсумковий тест і сертифікат.

Гаряча Лінія

У роботі бухгалтера часто буває гаряче. А то й зовсім – як на пекельній кухні. Щоб ви не обпеклися, наші експерти проконсультують з будь-якого робочого питання – телефонувати на Гарячу Лінію Головбух: Бюджет безплатно можна в будь-який час. Правила її роботи ми публікуємо щономера. Як і код місяця – пароль, що дасть можливість отримати консультацію (Малюнок 19).

журнал Головбух Бюджет

Малюнок 19. Правила роботи Гарячої Лінії.

На цьому… ні, не все. Завершилася тільки екскурсія е-журналом «Головбух: Бюджет», але не наша з вами співпраця. Щиро сподіваємося, що ви оберете безпечну, корисну і «смачну» роботу з нами. А деяку пишномовність у цій розповіді ви пробачте. У кожному емоційному слові – наше ставлення своєї справи. Бо головна приправа на «кухні» Головбух: Бюджету – любов.



зміст

акційна передплата журналів для бухгалтерів

Весняні дива для бухгалтерів! Оформлюйте передплату на журнали «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата»платіть за 10 місяців, а користуйтеся цілий рік!

Замовляйте в редакції за номером 0 800 21 12 20.

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді