Чому я беру участь у SuperГоловбух-2023: відгуки учасників премії

Учасники Всеукраїнської премії SuperГоловбух-2023 розповіли редакції свої думки про конкурс. Близько 1000 професіоналів з усієї України беруть участь у премії.

Чому я беру участь у SuperГоловбух-2023: відгуки учасників премії

ВЗЯТИ УЧАСТЬ

Вже 1 вересня буде оголошено ТОП-100 бухгалтерів, які перейдуть у другий етап та доведуть своє право на перемогу у премії SuperГоловбух в 2023 році. Тож у вас є час подати заявку до 30 серпня та пройти інтелектуальну гру.

Мотиваційні есе учасників премії SuperГоловбух-2023

Вашій увазі розповіді наших учасників, чому вони обрали професію бухгалтера, як крокують до успіху та чому гідні звання SuperГоловбуха.

Олена Олександрівна

бухгалтер благодійного фонду (Львівська область)

Суперголовбух має бути наполегливим і любити свою працю. Він повинен мати досвід у керуванні своїм часом, щоб здобути якомога більше суттєвого досвіду у своїх професійних навичках. Також важливо, щоб суперголовбух був впевнений в собі та не боявся викликів. Для досягнення успіху потрібно виходити із зони комфорту, долати труднощі і ризикувати. Суперголовбуху необхідно володіти високим рівнем розумових здібностей, працьовитістю, наполегливістю, впевненістю в собі і прагненням до постійного розвитку. Я намагаюся робити все що відповідає такій кваліфікації. А про мене особисто можуть розповісти мої справи та колєги, з якими я працювала і працюю зараз.

Олена Анатоліївна

головний бухгалтер закладу дошкільної освіти (Хмельницька область)

Будучи підлітком, я хотіла бути схожим на нашого президента, який володіє всіма якостями мудрого керівника нашої країни. І ось, подорослішавши, придивившись уважніше, зрозуміла, що хочу стати бухгалтером. Бухгалтер — одна з найвідповідальніших професій. Адже саме в руках цих спеціалістів знаходиться документація з фінансової частини кожного бізнесу. Отже, бухгалтер — це не лише про дебет з кредитом. Ця професія вимагає від спеціаліста максимальної зосередженості та уваги. Саме бухгалтери займаються нарахуванням зарплати, готують та відправляють звітність до фіскальної служби, стежать за фінансовими потоками, слідкують за виробничими витратами, проводять інвентаризацію та обробляють документацію, пов’язану з фінансами підприємства.<br />Саме я SuperГоловбух тому, що знаю нормативні, методичні та інші керівні матеріали з організації та ведення бухгалтерського обліку та складання фінансової звітності; облікову політику, систему регістрів бухгалтерського обліку, порядок і способи реєстрації інформації, правила документообігу і технологію оброблення облікової інформації на підприємстві, план рахунків бухгалтерського обліку активів, капіталу, зобов’язань і господарських операцій підприємств і організацій; систему і форми внутрішньогосподарського (управлінського) обліку, звітності і контролю, уважність до деталей, дисциплінованість, уміння виконувати декілька задач одночасно, слухати співрозмовника, поважати чужу думку та йти на компроміс

Надія Василівна

головний бухгалтер підприємства (м. Київ)

Моя професія мене надихає і приносить задоволення, я вважаю що займаюся найкращою справою.

Олена Олексіївна

головний бухгалтер комунального підприємства (Дніпропетровська область)

«Супербухгалтер» – це просто людина, яка в надскладних умовах сьогодення, може знайти вихід з будь якої ситуації. Вона прийде на допомогу колезі в будь-який час і не залишить її до повного вирішення проблем, іноді навіть не пов'язаних з професійною діяльністю.

Катерина Володимирівна

бухгалтер ФОП (м. Київ)

Я, бухгалтер, справжній супергерой, їду на велосипеді по віртуальному саду, перетворюю паперові документи в квітучі кущі і дивовижні дерева, і власноруч рятую планету від екологічної катастрофи.

Наталія Олександрівна

керівник підприємства (Дніпропетровська область)

Бухгалтерія – це любов на все життя! Чому я бухгалтер? І справді, чому серед багатьох професій багато років тому я вибрала бухгалтерію й займаюся цим до сьогодні? Напевно, в цю професію йдуть багато дівчат та хлопців, але справжнім Бухгалтером стають одиниці! Все доволі просто, нам усім потрібен свідок нашого життя, статист, літописець. Той, хто щодня знатиме, що в нас відбувається, чим живемо, добре нам чи не дуже. З ким ми хочемо розділити те, що відбувається. Так і для бізнесу справжній бухгалтер – це статист, свідок його життя. Врахує, впише, зафіксує, сформує звіт, закарбує в літопису. Ще відправить запит, поспілкується з «неприємною податковою», підготує документи для банку, сформує довідки, звіриться з контрагентами та й тощо. Все це про Бухгалтера, який вислухає, підтримає, підготує, відправить, вирішить питання, сформує звіт, спланує платежі, і головне – ВПИШЕ в ІСТОРІЮ!

Олександр Сергійович

головний бухгалтер підприємства (Харківська область)

Чому я – SuperГоловбух? Це не можна ані коротенько, ані довго – пояснити. Бути Головним бухгалтером – це такий стиль життя, коли весь час вчишся, вдосконалюєш свої знання та навички. Це звичка до авралів, звичка до звітів, до періодів.

ВЗЯТИ УЧАСТЬ



зміст

акція на передплату журналів для бухгалтерів

Скористайтеся гарною нагодою та отримайте знижки на передплату на журнали «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата»!

Замовляйте в редакції за номером 0 800 21 12 20

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді