Звіт про договір про закупівлю до 50 тис. грн у Prozorro: вносимо інформацію

Замовники тепер зобов’язані звітувати про всі закупівлі від 1 копійки до 50 тис. грн, проведені не у Prozorro. Покажемо, як у такому разі правильно заповнити звіт

Вносимо інформацію про закупівлі до 50 тис. грн у Prozorro: Звіт

АННА КОСТИРЄВА,

фахівець із розвитку та супроводу замовників проєкту «Держзакупівлі.Онлайн»

Як призначити уповноважену особу та організувати закупівлі за новими правилами

Якщо замовнику потрібні товари, роботи чи послуги вартістю до 50 тис. грн, він може їх закупити як через електронну систему закупівель, так і поза нею. Якщо для закупівлі систему Prozorro не використовували — не біда, адже Закон про публічні закупівлі зі змінами в новій редакції від 19 квітня 2020 дає вам таке право. Головне — прозвітувати про таку закупівлю протягом трьох робочих днів з дня укладення договору про закупівлю.

Як це зробити, розглянемо на прикладі майданчика «Держзакупівлі.Онлайн».

Закон про публічні закупівлі 2020 у разі закупівель товарів, робіт і послуг, вартість яких не перевищує 50 тис. грн, вимагає опублікувати документ «Звіт про договір про закупівлю, укладений без використання електронної системи закупівель». Утім наразі на майданчиках публікація цього звіту реалізована за назвою «Звіт про договір про закупівлю». Тож далі й оперуватимемо такою назвою.

Звіт про договір про закупівлю 2020 по новому Закону поділено на три етапи. Докладні алгоритми кожного етапу — дивіться тут >>>

акція на передплату журналів для бухгалтерів

Скористайтеся гарною нагодою та отримайте знижки на передплату на журнали «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата»!

Замовляйте в редакції за номером 0 800 21 12 20

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді