Статті за темою Закупівлі в ProZorro

Планування закупівлі електричної енергії в бюджетних установах
Закон про ринок електроенергії закладає правові передумови щодо закупівлі замовниками електричної енергії на конкурентних засадах. Про роботу замовника та планування закупівлі електроенергії – у даному огляді.
38641
Чи можливі централізовані закупівлі за рішенням територіальної громади
Придбання територіальними громадами різноманітних товарів, робіт і послуг потребує дотримання встановлених державою правових та економічних норм. Експерт допоможе в них розібратися.
2221
Зміни до закону про публічні закупівлі: пам'ятка
Про публічні закупівлі можна писати багато, починаючи від порогових цін і закінчуючи строками здійснення тих чи інших процедур. У цій статті ми зібрали законодавчі зміни до ЗУ про публічні закупівлі . Вони здебільшого пов’язані з COVID-19, а також виокремленням оборонних закупівель. Узагальнити та розібратися у цьому всьому допоможе проста пам’ятка.
3747
Нове поле «Джерело фінансування» в електронній системі закупівель
В електронній системі закупівель із 01.11.2019 активне поле — «Джерело фінансування». Його розробники додали з огляду на зміни, внесені до форм документів у сфері публічних закупівель наказом Мінекономіки від 21.03.2019 № 463. Той, хто вже оголошував тендер у листопаді, вже в курсі цього технічного нововведення. Для решти пояснимо, як це поле заповнювати.
1249
Закупівлі через е-каталог: у чому користь для замовників
Е-каталог — новий ефективний інструмент в публічних закупівлях. Замовники можуть закуповувати товари в ньому, як у звичайному інтернет-магазині. Адже закупівля через Е-каталог — це: швидко, зручно, за законом.
1090