Стало відомо, хто з медиків отримає найменшу зарплату у 2022 році

урядовці анонсували підвищення зарплат лікарів до 20 000, а от про механізми виплат написали завуальовано.

Стало відомоа, хто з медиків отримає найменшу зарплату у 2022 році

Постанова № 2 містить вимогу про диференціацію заробітних плат медпрацівникам. Керівники бюджетних ЗОЗ і КНП повинні забезпечити її в межах фонду оплати праці через установлення доплат і надбавок. При цьому необхідно враховувати складність, відповідальність та умови роботи, яку виконує працівник, його кваліфікацію і результати роботи.

Всі оклади ►►►

акція на передплату журналів для бухгалтерів

Скористайтеся гарною нагодою та отримайте знижки на передплату на журнали «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата»!

Замовляйте в редакції за номером 0 800 21 12 20

Статті за темою

Усі статті за темою

Надбавка за вислугу років – наказ

Надбавка за вислугу років надається зокрема бухгалтерам, державним службовцям, медичним, педагогічним та іншим працівникам бюджетної сфери. Як нараховується надбавка за вислугу років – у даній консультації.
258773

Прожитковий мінімум 2024

Пенсії, інші види соціальних виплат та допомоги, що є основним джерелом існування, мають забезпечувати рівень життя, не нижчий від прожиткового мінімуму, встановленого законом. Цю гарантію закріплено у частини третій статті 46 Конституції України. Розглянемо що ж собою являє такий показник як прожитковий мінімум 2024 року, розмір якого визнає Держбюджет-2024.
4910

Середньоденна заробітна плата

Підкажемо, як визначається середньоденна заробітна плата та як зробити нарахування для різних виплат у 2024 році.
49283

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді