Друге липневе оновлення ППЗ «Фіндокументи» (Payments)

Автор
консультант з обліку та оподаткування, Київ
Якщо використовуєте у роботі ППЗ «Фіндокументи» (Payments) потрібно оновити програму до останньої версії.

оновлення Фіндокументи Payments

Калькулятор штрафів

Оновлення ППЗ «Фіндокументи» (Payments) версія 1.3.7.14 (2023.9) запроваджує зміни щодо:

  • платіжної інструкції;
  • довідників КПК.

Платіжна інструкція

У вікні «Платіжна інструкція» перейменовані закладки типів призначення платежу та змінено умову одночасного їх використання: користувач одночасно може використовувати і звичайне (неструктуроване) призначення, і структурований формат.

Змінено дизайн вікна «Платіжна інструкція»: переставлені поля вводу та вікно стиснуте по висоті для можливості повного відображення вікна на моніторах з розширенням 1366×768 / 1024×720.

У друкованій формі Платіжної інструкції в Призначенні платежу:

  • спочатку перераховують через пробіл поля структурованого формату, а потім в дужках звичайне Призначення платежу – якщо використовувати структурований формат;
  • звичайне Призначення платежу друкується без дужок – якщо використовувати звичайний (не структурований формат).

У вікні «Платіжна інструкція» розблоковані поля Фактичного платника та Фактичного отримувача майже для всіх режимів занесення платіжної інструкції, крім відновлення та залишків.

Довідники КПК

Включено довідники КПК від 05.07.2023:

  • для державного бюджету – NDI\pklvid.dbf;
  • для місцевих бюджетів NDI\tpklvkmb.dbf.

Зверніть увагу! Казначейство 07.07.2023 оновило довідники:

  • pklvid.dbf;
  • KPK_KFK.DBF.

Для завантаження оновлення (zip-архіву) потрібно натиснути посилання «Оновлення до програмного забезпечення "Фіндокументи"» в папці «Оновлення» розділу «Програмний комплекс «Фіндокументи» (...)» підрубрики «Програмне забезпечення для розпорядників та одержувачів бюджетних коштів» рубрики «Електронні сервіси» офіційного веб-сайту Казначейства.

акція на передплату журналів для бухгалтерів

Скористайтеся гарною нагодою та отримайте знижки на передплату на журнали «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата»!

Замовляйте в редакції за номером 0 800 21 12 20

Статті за темою

Усі статті за темою

Бюджетні кошти на Є-дата

Дізнайтеся нюанси та строки оприлюднення інформації про використання бюджетних коштів на веб-порталі Є-data, аби уникнути штрафів і відповідальності за Є-data 2024 року.
99675

Як розрахувати середньооблікову кількість штатних працівників

Коли справа доходить до подання звітності, у бухгалтера постають питання. Адже є сумісники, декретниці, нові працівники й ті, що звільнилися. Давайте розглянемо, як розраховується середньооблікова кількість штатних працівників.
50733

Витрати майбутніх періодів: як облікувати

З’ясуємо, що таке витрати майбутніх періодів та все про їхній бухгалтерський облік, зокрема облік передплати за оренду, періодичні видання, ліцензію за використання програмного забезпечення.
26251

Авансовий звіт у 2024 році: бланк та приклад заповнення

Для бухгалтера звична практика – видати працівникам аванс на відрядження, отримати від них авансові звіти, відшкодувати витрати за час поїздки. Та чи певний бухгалтер, що працівник подав авансовий звіт правильно? Надаємо бланк та приклад заповнення.
168093

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді