Нові заставки на робочий стіл – календар бухгалтера на вересень

До початку нового бізнес-сезону ми підготували нові заставки на робочий стіл – яскраві «шпалери» з календарем на вересень 2023 року.

календар бухгалтера на вересень

КАЛЕНДАР БУХГАЛТЕРА НА ВЕРЕСЕНЬ

Редакція порталу «Бухгалтерія для бюджету та ОМС» дарує читачам та передплатникам журналів «Головбух Бюджет» і «Головбух Праця та Зарплата» унікальні «шпалери» на робочий стіл вашого комп'ютера – календар на вересень 2023 року.

Дивиться календарь для бухгалтера-бюджетника на вересень 2023 року, а також завантажте той варіант заставки, яка вам до вподоби! 

календар бухгалтера вересень 2023 року календар бухгалтера
СКАЧАЙТЕ ЗАСТАВКУ НА РОБОЧИЙ СТІЛ СКАЧАЙТЕ ЗАСТАВКУ НА РОБОЧИЙ СТІЛ

акція на передплату журналів для бухгалтерів

Скористайтеся гарною нагодою та отримайте знижки на передплату на журнали «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата»!

Замовляйте в редакції за номером 0 800 21 12 20

Статті за темою

Усі статті за темою

Виправлення помилок поточного періоду

Виправлення помилок поточного періоду – завдання для бухгалтера, який також виправляє помилки у бухобліку та фінзвітності. Розглянемо способи та приклади виправлення помилок у фінзвітності
2906

Форма 1-ОПП: нюанси заповнення

Щоб зареєструватись у відповідному органі ДПС як платники податку, бюджетні установи зобов’язані подати контролюючому органу заяву – форма 1-ОПП. Розглянемо, що це за форма, коли її слід подавати і як заповнювати.
59442

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді