Оновлення ППЗ «Фіндокументи» (Payments)

Автор
консультант з обліку та оподаткування, Київ
Якщо використовуєте у роботі ППЗ «Фіндокументи» (Payments) потрібно оновити програму до останньої версії.

оновлення  програми Фіндокументи Payments

Калькулятор штрафів

Оновлення ППЗ «Фіндокументи» (Payments) версія 1.3.7.14 (2023.9) «+» запроваджує:

  • файлові шаблони, які окремі користувачі пропустили не розпочавши роботу в 2023 році з початкової версії 2023.1, зокрема, це вплинуло на спроможність програми працювати з номерами зобов’язань довжиною 32 символи;
  • включено довідники КПК державного бюджету NDI\Pklvid.dbf від 13.11.2023 та довідник КПК місцевих бюджетів NDI\tpklvkmb.dbf від 12.10.2023.

Скористайтесь Інструкцією з оновлення програмного забезпечення «Фіндокументи», яку додали фахівці Казначейства.

Для завантаження оновлення (zip-архіву) потрібно натиснути посилання «Оновлення до програмного забезпечення "Фіндокументи": OnovPaym_2023_1-2023_9_plus (від 15.11.2023)» в папці «Оновлення» розділу «Програмний комплекс «Фіндокументи» (...)» підрубрики «Програмне забезпечення для розпорядників та одержувачів бюджетних коштів» рубрики «Електронні сервіси» офіційного веб-сайту Казначейства.

акція на передплату журналів для бухгалтерів

Скористайтеся гарною нагодою та отримайте знижки на передплату на журнали «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата»!

Замовляйте в редакції за номером 0 800 21 12 20

Статті за темою

Усі статті за темою

Виправлення помилок поточного періоду

Виправлення помилок поточного періоду – завдання для бухгалтера, який також виправляє помилки у бухобліку та фінзвітності. Розглянемо способи та приклади виправлення помилок у фінзвітності
2905

Форма 1-ОПП: нюанси заповнення

Щоб зареєструватись у відповідному органі ДПС як платники податку, бюджетні установи зобов’язані подати контролюючому органу заяву – форма 1-ОПП. Розглянемо, що це за форма, коли її слід подавати і як заповнювати.
59441

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді