Готують зміни до Порядку державного фінансування капітального будівництва

Автор
консультант з обліку та оподаткування, Київ
Мінфін підготував проєкт постанови КМУ «Про внесення зміни до пункту 19 Порядку державного фінансування капітального будівництва»

фінансування капітального будівництва

Калькулятор індексації зарплати

Мінфін пропонує зробити виключення щодо оплати вартості робіт з капітального будівництва інфраструктури міжнародних і міждержавних пунктів пропуску для автомобільного сполучення через державний кордон, адміністративних будівель та іншої митної інфраструктури.

Проміжні платежі за виконані роботи пропонують проводити у розмірі до 100% вартості виконаних робіт за умови передбачення у договорах надання підрядником прийнятної банківської або страхової гарантії із забезпеченням у розмірі 5% вартості робіт за договором.

Зауваження та пропозиції до проєкту Мінфін прийматиме протягом 30 робочих днів з 12.12.2023 на електронну скриньку (e-mail): [email protected].

« 

акція на передплату журналів для бухгалтерів

Скористайтеся гарною нагодою та отримайте знижки на передплату на журнали «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата»!

Замовляйте в редакції за номером 0 800 21 12 20

Статті за темою

Усі статті за темою

Виправлення помилок поточного періоду

Виправлення помилок поточного періоду – завдання для бухгалтера, який також виправляє помилки у бухобліку та фінзвітності. Розглянемо способи та приклади виправлення помилок у фінзвітності
2950

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді