Програмне забезпечення «Фіндокументи» для 2024 року

Автор
консультант з обліку та оподаткування, Київ
Якщо використовуєте у роботі програмне забезпечення «Фіндокументи» потрібно встановити нове, адаптоване Казначейством для 2024 року.

Фіндокументи 2024

ВИРОБНИЧИЙ КАЛЕНДАР 2024

Казначейство оприлюднило:

  • інсталяційний файл програмного забезпечення «Фіндокументи» (версія 2024.0);
  • детальну інструкцію з його встановлення.

Перш ніж встановлювати програму – прочитайте інструкцію.

Для завантаження інсталяційного файлу (буде у zip-архіві) потрібно натиснути посилання «Версія для встановлення програмного забезпечення «Фіндокументи» від 09.01.2024» в папці «Інсталяція» розділу «Програмний комплекс «Фіндокументи» (...)» підрубрики «Програмне забезпечення для розпорядників та одержувачів бюджетних коштів» рубрики «Електронні сервіси» офіційного веб-сайту Казначейства.

акція на передплату журналів для бухгалтерів

Скористайтеся гарною нагодою та отримайте знижки на передплату на журнали «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата»!

Замовляйте в редакції за номером 0 800 21 12 20

Статті за темою

Усі статті за темою

Виправлення помилок поточного періоду

Виправлення помилок поточного періоду – завдання для бухгалтера, який також виправляє помилки у бухобліку та фінзвітності. Розглянемо способи та приклади виправлення помилок у фінзвітності
2904

Форма 1-ОПП: нюанси заповнення

Щоб зареєструватись у відповідному органі ДПС як платники податку, бюджетні установи зобов’язані подати контролюючому органу заяву – форма 1-ОПП. Розглянемо, що це за форма, коли її слід подавати і як заповнювати.
59441

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді