Що робити, якщо звітність прийнята Казначейством, але її потрібно змінити

Автор
консультант з обліку та оподаткування, Київ
Фахівці Казначейства пояснили Порядок внесення коригувань у форми звітів, що були вже прийняті Казначейством.

звітність казначейство

◀️ НОВАЦІЇ В КАЗНАЧЕЙСЬКОМУ ОБСЛУГОВУВАННІ ▶️

Якщо виникла необхідність внесення коригувань у форми звітів, що були прийняті Казначейством, ці форми звітів підлягають видаленню і повторному створенню.

Для видалення форм звітів потрібно звернутись до органу Казначейства за місцем обслуговування, що приймає звітність на перевірку та повідомити ідентифікатор звіту (ID), який потрібно видалити.

Після видалення відповідної форми потрібно сформувати відповідний звіт з правильними даними та надіслати його органу Казначейства.

За інформацією Казначейства

акція на передплату журналів для бухгалтерів

Скористайтеся гарною нагодою та отримайте знижки на передплату на журнали «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата»!

Замовляйте в редакції за номером 0 800 21 12 20

Статті за темою

Усі статті за темою

Виправлення помилок поточного періоду

Виправлення помилок поточного періоду – завдання для бухгалтера, який також виправляє помилки у бухобліку та фінзвітності. Розглянемо способи та приклади виправлення помилок у фінзвітності
2902

Бюджетні кошти на Є-дата

Дізнайтеся нюанси та строки оприлюднення інформації про використання бюджетних коштів на веб-порталі Є-data, аби уникнути штрафів і відповідальності за Є-data 2024 року.
99649

Як розрахувати середньооблікову кількість штатних працівників

Коли справа доходить до подання звітності, у бухгалтера постають питання. Адже є сумісники, декретниці, нові працівники й ті, що звільнилися. Давайте розглянемо, як розраховується середньооблікова кількість штатних працівників.
50707

Податковий розрахунок з ПДФО, ВЗ та ЄСВ

Зарплатний звіт – це об’єднаний звіт з ЄСВ, ПДФО та військового збору. У даній консультації приділимо більше уваги загальним питанням, заповненню основної частини звіту та тих додатків, які стосуються ЄСВ. Також тут можна скачати бланк звіту, його додатків та зразки їх заповнення.
81111

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді