Як розраховувати мінімальну плату за навчання для здобуття вищої освіти

Автор
консультант з обліку та оподаткування, Київ
Уряд змінив підхід щодо індикативної собівартості та визначення розміру мінімальної плати за навчання для здобуття вищої освіти.

мінімальна плата за навчання

Калькулятор середньооблікової чисельності штатних працівників

Надавачі освітніх послуг визначаючи мінімальний розмір плати за навчання для здобуття вищої освіти за певним рівнем та формою здобуття вищої освіти опираються на такий показник як величина середньомісячної заробітної плати штатних працівників в області (АР Крим, мм. Києві, Севастополі) за місцем розташування надавача освітніх послуг за попередній календарний рік.

У 2024 році цей показник слід визначати на рівні середньомісячної заробітної плати в області (АР Крим, мм. Києві, Севастополі) за місцем розташування надавача освітніх послуг за IV квартал 2021 року за даними Держстату.

Постанова КМУ від 07.05.2024 № 508, якою запроваджено новацію, не набрала чинності.

акція на передплату журналів для бухгалтерів

Скористайтеся гарною нагодою та отримайте знижки на передплату на журнали «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата»!

Замовляйте в редакції за номером 0 800 21 12 20

Статті за темою

Усі статті за темою

Виправлення помилок поточного періоду

Виправлення помилок поточного періоду – завдання для бухгалтера, який також виправляє помилки у бухобліку та фінзвітності. Розглянемо способи та приклади виправлення помилок у фінзвітності
2943

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді