Новини за темою Бюджетний процес

Що зміниться у реєстрації бюджетних зобов’язань
Мінфін затвердив зміни до Порядку реєстрації та обліку бюджетних зобов’язань розпорядників бюджетних коштів та одержувачів бюджетних коштів в органах Державної казначейської служби України (далі – Порядок).
691
Які документи передаватимуть через АІС «ГРК-ВЕБ»
У п’ятницю, 12.04.2024, набрав чинності Порядок обміну електронними документами між Міністерством фінансів України та учасниками бюджетного процесу на рівні державного бюджету із застосуванням автоматизованої інформаційної системи онлайн-взаємодії з розпорядниками коштів державного бюджету (АІС «ГРК-ВЕБ»).
995
Відновлений формульний підхід до розподілу коштів між закладами вищої освіти
МОН відновило формульний принцип у розподілі бюджетного фінансування між закладами вищої освіти. Формульний підхід було зупинено після початку повномасштабного вторгенння в Україну.
82
Створюємо кабінет учасника бюджетного процесу на рівні держбюджету в АІС «ГРК-ВЕБ»
Мінфін затвердив Методичні рекомендації для здійснення реєстрації учасників бюджетного процесу на рівні державного бюджету в автоматизованій інформаційній системі онлайн-взаємодії з розпорядниками коштів державного бюджету (АІС «ГРК-ВЕБ»).
1129
Схвалено законопроєкт про надання гарантій під кредити на місцевому рівні
Кабмін схвалив проєкт Закону «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо відновлення середньострокового бюджетного планування на місцевому рівні та приведення окремих його положень у відповідність із законами України».
112