Розвиток закупівельника: оберіть курс за відгуками учнів

Сотні закупівельників уже пройшли навчання, яке тепер допомагає їм у роботі. Випускники Вищої школи Закупівельника поділилися, як навчання вплинуло на їхню кар'єру.

Для багатьох робота і навчання тепер проходять у режимі онлайн. Тож наше завдання — максимально швидко адаптуватися до нових умов.

Ваш безплатний доступ до курсів Вищої Школи Закупівельника

Протягом року Вища школа Закупівельника надавала можливість замовникам підвищувати свою компетентність дистанційно — без відриву від роботи, будь-де 24/7.

Слухачі курсів навчалися за розгорнутими, повними уроками, які для них підготували знані фахівці України.

За цей час ми розробили й актуалізували 9 програм, кожна з яких — реакція на актуальні запити замовників.

Усі уроки ми підкріпили змістовними конспектами, відеолекціями, інтерактивами, додатковими матеріалами та активними посиланнями на чинні закони.

Випускники наших базових освітніх програм отримали сертифікат від національного університету, який підтверджує їхній високий фаховий рівень. Цим вони доводять будь-якому керівнику, що не бояться жодних перевірок і впевнені у своїй роботі.

Так, слухачі Вищої школи Закупівельника твердо знають:

Про це ми дізналися з відгуків випускників школи, які заповнили форму на сторінці нашого сайту.

Дякуємо їм за теплі слова і ділимося з вами їхніми враженнями від навчання.

«Отримала дуже багато корисної інформації. Сподобалося те, що доступ до програми надавався цілодобово та те, що можна проходити тестування декілька разів, це дало можливість закріпити свої знання».

«Нові знання, доступність матеріалу — дякую школі».

«Отримала дуже багато корисної інформації та знань. Сподобалося прослуховувати відеоуроки та те, що при неправильній відповіді на запитання тесту система повертає в тему, яку треба уважно вивчити ще раз».

«Дуже гарні роз’яснення, відеоуроки, можливість зберігати і видрукувати корисну інформацію. Приємне спілкування Ваших колег».

«Завдяки навчанню детальніше вивчила Закон про публічні закупівлі і роботу замовника».

«Багато корисної інформації, яка подана доступно і зрозуміло. Подобається можливість зберегти конспекти і повернутись до них за необхідності».

«Дякую за навчання. На курсі "Закупівлі в умовах кризи" висвітлена ціла низка нюансів по "ковідним" закупівлям, на які, при самостійному вивченні цього питання, навіть не звернула б уваги. Все доступно й зрозуміло викладено навіть для новачків в сфері публічних закупівель. Ще раз велике дякую!»

Кажуть, 2021-й буде легшим. І ми в це віримо. Проте не забуваємо про уроки року, що минає: впевненим залишатиметься той, хто має сильні знання.

Тож запрошуємо до навчання у Вищій школі Закупівельника усіх, хто прагне професійного розвитку!

Відкрити бузплатний доступ до програм

акція на передплату журналів для бухгалтерів

Скористайтеся гарною нагодою та отримайте знижки на передплату на журнали «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата»!

Замовляйте в редакції за номером 0 800 21 12 20

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді