Знайомтеся з нашою зірковою командою😉

Автор
керівник маркетингової групи «Бюджет-Держзакупівлі»
Шановні читачі, цього тижня святкуємо дев'ять років з дня заснування порталу «Бухгалтерія для бюджету та ОМС»! З нагоди свята ми вирішили розповісти вам про нашу зіркову команду, яка готує для вас свіжу та корисну інформацію. Знайомтеся!
Віктор Онищенко

Віктор Онищенко, експерт з питань бухгалтерського обліку та оподаткування. Гуру з обліку і оподаткування 💪. Готує левову частку контенту для порталу «Бухгалтерія для бюджету та ОМС». Його статті із готовими зразками, розрахунковими прикладами користуються шаленою популярністю у бухгалтерів. Вони завжди актуальні, якісні, корисні. Якщо у бухгалтерів виникають якісь додаткові питання, Віктор оперативно їх роз’яснює. До редакції порталу надходять тільки слова подяки за експертні статті Віктора.

Іван Левадський Іван Левадський, консультант з обліку та оподаткування. В минулому ревізор та держаудитор. Він моніторить законодавчі зміни, повідомлення держорганів та пише для бухгалтерів роз’яснення про зміни в бухобліку та оподаткуванні, надає готові приклади, щоб ви без додаткових зусиль отримували експертну інформацію та найсвіжіші новини.

Наталія Павленко Наталія Павленко, редактор порталу «Бухгалтерія для бюджету та ОМС». Наталія – відповідальний та працьовитий співробітник порталу. Вона, як бджілка, збирає найактуальніші новини, висвітлює важливі теми та розміщує все так, щоб легко було знайти необхідні матеріали. Обожнює цікаву роботу в царині інформаційного контенту та сам процес створення новини – від моніторингу та відбору матеріалів до опублікування їх на порталі. Завжди бачить нові горизонту і прагне нових вершин.

Аліна Боголій Аліна Боголій, інтернет-маркетолог. Вона завжди «на стражі» маркетингу. Пам’ятайте, коли ви відкриваєте наші листи, десь у світі радіє одна Аліна 😉. Адже щодня підбирає лише найнеобхіднішу інформацію, щоб ви вчасно подали звіти та не отримали штрафи. А також запрошує на фахові заходи та піклується про те, аби ви встигли зареєструватися на важливі події вчасно.

Знайомтеся з нашею зірковою командою😉 Анна Пустовойт, асистент маркетолога групи «Бюджет-Держзакупівлі». Чаклує над сторінками соціальних мереж у Facebook та телеграм-каналі, де щодня піднімає настрій аудиторії, подає актуальну інформацію та своєчасні повідомлення про зміни у законодавстві. Якщо ви ще не підписалися на них, то радимо обов'язково зробити це, адже там вже вариться свіжий контент! З натхненням створює візуал усіх освітніх заходів для бухгалтерів, виконує ряд маркетингових задач та рекламних кампаній.

Знайомтеся з нашею зірковою командою😉 Станіслав Тетерєв, головний редактор порталу «Бухгалтерія для бюджету та ОМС»

Знайомтеся з нашею зірковою командою😉

Тепер ми з вами стали ближче🥰. Дякуємо за довіру! Хтось з нами прокидається, хтось проводить обідню пору, хтось завершує день переглядом новин із порталу. Завдяки вам ми ростемо та змінюємося в кращий бік, стаємо цікавішими та кориснішими. Вітаємо нас усіх, усю бухгалтерську родину із 9-річчям нашого професійного порталу!

персональна подяка від порталу «Бухгалтерія для бюджету та ОМС»!

СКАЧАТИ ПЕРСОНАЛЬНУ ПОДЯКУ

акція на передплату журналів для бухгалтерів

Скористайтеся гарною нагодою та отримайте знижки на передплату на журнали «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата»!

Замовляйте в редакції за номером 0 800 21 12 20

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді