12 років тижневику «Головбух Бюджет» – команда видання вітає читачів

Журнал для професіоналів «Головбух Бюджет» за роки плідної праці завоював повагу та довіру передплатників.

12 років тижневику Головбух Бюджет

ОФОРМЛЮЙТЕ ПЕРЕДПЛАТУ НА СВЯТКОВИХ УМОВАХ

З нагоди свята команда видання опубліковала привітальні звернення до читачів, які є найвищою цінностю для всіх проєктів Цифрового видавництва Експертус.

Олеся СкримовськаГоловний редактор журналу «Головбух Бюджет»

Олеся Скримовська

Любі читачі! Тижневику «Головбух Бюджет» виповнилося 12 років.

12 років – це тисячі годин роботи команди, понад 500 номерів, сотні тисяч експертних публікацій. За 12 років ми пройшли чимало: змінилась команда, змінилось законодавство, змінилися теми. Не змінилось одне: ми любимо те, що ми робимо. Саме любов до справи допомогла нам не зупинитись ні в період карантину, ні в період війни.

За цей час ми змогли зайняти свою нішу – нішу авторитетного видання для бухгалтерів бюджетної напряму на українському ринку. Та найголовніше наше досягнення – ваша любов та довіра. Ви не уявляєте, як ми радіємо вашим листам та відгукам.

Я дякую кожному з вас, що обираєте нас: і тим, хто з нами давно, і тим, хто тільки долучився, і тим, хто планує.

Також я дякую:

  • усій нашій команді за злагоджену роботу. Ви круті професіонали;
  • усім нашим партерам – Мінекономіки, Мінсоцполітики, Держадитслужбі, Державній казначейській службі, Пенсійному фонду України за співпрацю;
  • нашим захисникам за можливість жити й працювати в Україні.

Працюємо і надалі заради Перемоги нашої України! Миру і процвітання нам усім! Бережіть себе і залишайтеся з нами!

Людмила Кравченко

Керівник групи експертів з бюджетного обліку

Людмила Кравченко

Тижневик «Головбух Бюджет» – це надійний помічник і захисник як для бухгалтера, так і для керівника бюджетної установи.

Від помилок у розрахунках чи певних дій бухгалтера можуть постраждати і установа, і сам бухгалтер. Найчастіше таке трапляється через неуважність або необізнаність з нормами законодавства. Для того щоб убезпечити вас від подібних неприємностей, ми запровадили рубрику «Перевірки та контроль». У ній висвітлюємо робочі ситуації, коли ревізори трактують вчинки бухгалтера як порушення.

На всі проблеми, які розбираємо на сторінках журналу, ми дивимося очима ревізорів. Іноді бухгалтерові здається, що він зробив усе правильно, а результати ревізії свідчать, що це не так. Аби вам не довелося терміново латати дірки в бухобліку та сплачувати штрафи, ми надаємо вам готові рішення робочих ситуацій та публікуємо поради, як правильно спілкуватися з ревізорами, що можна говорити, які документи надавати, як правильно написати пояснення аби ревізор пішов з нульовим актом. Такої секретної інформації ви не знайдете в жодному виданні.

Якщо вам складно у чомусь розібратися – одразу звертайтеся до нас. Разом ми знайдемо рішення для будь-якої робочої ситуації.

Тож черпайте корисну інформацію зі свого фахового видання та залишайтеся з нами й надалі!

Тетяна Купчик

Шеф-редактор Експертус Головбух

Тетяна Купчик

Електронний журнал «Головбух Бюджет» – це особливий сайт, заточений під потреби саме бухгалтера бюджетного напряму. Він допомагає тисячам бухгалтерів вести бухгалтерський облік; нараховувати заробітну плату; оформляти документацію; заповнювати звіти; вчасно реагувати на зміни у законодавстві.

Ми розуміємо, що вам потрібна не теорія, а чіткі рекомендації, як зробити проведення, розрахувати податок, нарахувати зарплату та лікарняні, оплатити витрати на відрядження. Тому для кожної робочої ситуації розробляємо дієві рішення, ілюструємо їх числовими прикладами, наочними схемами та зразками документів.

Наші передплатники беруть участь у безкоштовних вебінарах. Такі заходи допомагають бухгалтерам розв’язувати поточні практичні питання, підвищувати рівень кваліфікації, збагачувати бухгалтерський досвід, спілкуватися з авторами публікацій та колегами. Крім того, ми організовуємо виїзні навчальні семінари, які поєднуємо із відпочинком у колі однодумців.

Тарас Шарий

Експерт з обліку та оподаткування

Тарас Шарий

З огляду на динаміку законодавчих змін ми налагодили прямий зв’язок з органами влади – Державною аудиторною службою, Мінекономіки, Міністерством фінансів, Мінцифри, Пенсійним фондом України та іншими. Це означає, що ви маєте можливість вживу спілкуватися з представниками влади у форматі онлайн-зустрічі, ставити їм свої запитання та отримувати ґрунтовні відповіді. І хто знає, можливо, завдяки саме цим діалогам законодавче поле змінюватиметься на краще.

Журнал виходить без збоїв завдяки дивовижним і самовідданим людям. Він гуртує навколо себе справжніх професіоналів. Когось ви бачите постійно – це експерти, які пишуть консультації, проводять вебінари, записують відеороз’яснення. Когось часто чуєте – це консультанти Онлайн-помічника та менеджери клієнтського сервісу. А ще багато «бджілок» залишаються за лаштунками, однак ви постійно користуєтеся результатами їхньої роботи. Чимало наших працівників наразі захищають Україну в лавах ЗСУ. Серед них Олег Січ і Андрій Дуднік. Сподіваємося, зовсім скоро вони повернуться до нас із Перемогою!

Знайомтеся ближче із людьми, які полегшують вашу роботу – готують консультації, відповідають на запитання, відстежують зміни у законодавстві, актуалізують нормативну базу, відшліфовують тексти, консультують телефоном. Долучайтеся до діалогу. Розповідайте свої історії співпраці з нами, а також діліться враженнями від роз’яснень, вебінарів та семінарів. Дякуємо, що ви з нами! Крокуємо вперед разом!

акція на передплату журналів для бухгалтерів

Скористайтеся гарною нагодою та отримайте знижки на передплату на журнали «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата»!

Замовляйте в редакції за номером 0 800 21 12 20

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді