Статті за темою Фінансова звітність

Виправлення помилок поточного періоду
Виправлення помилок поточного періоду – завдання для бухгалтера, який також виправляє помилки у бухобліку та фінзвітності. Розглянемо способи та приклади виправлення помилок у фінзвітності
2909
Примітки до фінансової звітності бюджетної установи – Форма 5-дс
Завершальним фінансовим звітом є примітки до фінансової звітності. Для бюджетних установ – це форма 5-дс. У консультації – форма 5-дс бланк та повна інструкція, як скласти примітки до річної фінансової звітності бюджетної установи, на що звернути увагу під час заповнення приміток до фінансової звітності.
61020
Баланс форма 1-дс – експертний зразок
Баланс 1 – це традиційний фінансовий звіт. Якими є загальні вимоги до складання звіту Баланс форма 1-дс , яку саме інформацію у 2023 році мають розкривати щодо своїх активів і пасивів бюджетні установи – підкаже експерт, а також надасть зразок заповнення.
70243
Звіт про заборгованість за бюджетними коштами – як заповнити
Звіт про заборгованість за бюджетними коштами форма 7д та 7 м подається як місячний, квартальний та річний за кожним з фондів окремо. Експертне пояснення щодо заповнення допоможе здати звіт без помилок.
32434
Звіт про власний капітал за 2023 рік
Звіт про власний капітал (форма № 4-дс) – один із звітів, які подають у складі річної фінансової звітності. Докладно розглянемо, яку інформацію слід розкривати у цьому звіті.
34346
Бланки фінансової звітності
Для бухгалтера підготовка до фінзвітності без перебільшення — гаряча пора, чергова нагода перевірити, чи правильно він вів бухоблік. На допомогу - всі бланки.
21522
Виправлення помилок у фінансовій звітності
Ніхто не застрахований від помилок. Тому навіть найдосвідченішому бухгалтеру доводиться їх виправляти. Про виправлення помилок у фінансовій звітності і поговоримо.
30039