Експертус Головбух розпочинає благодійну програму: віддаємо 10%

Скористайтеся можливістю зробити добру справу у цей нелегкий для України час. За передплату наших журналів, системи, шкіл за повною вартістю наша компанія передає 10% фонду Повертайся живим.

МЦФЕР Головбух розпочинає благодійну програму: віддаємо 10%

Всі ми надзвичайно хвилюємось про те, що зараз відбувається та що на нас чекає далі. І це нормально! Адже Україна – наш дім, а ми – одна сім’я. Сім’я вільних, сильних, мужніх, незламних громадян. І зараз ми маємо підтримати один одного, як ніколи!

Завдання наших продуктів - завжди допомагати. А найважливіше зараз – людське життя, насамперед життя наших військових! Тому з кожного продажу будь-якого журналу, системи чи школи Експертус Головбух/ Експертус Держзакупівлі за повною вартістю віддаємо 10% від вашої оплати фонду «Повертайся живим».

Усім серцем бажаємо та молимось, щоб українські матері дуже скоро з усмішкою обійняли своїх синів та дочок, які повернулися додому з передової живими та здоровими!

Купіть знання - зробіть добро.

МЦФЕР Головбух розпочинає благодійну програму: віддаємо 10%Телефонуйте зараз 0 800 21 20 12МЦФЕР Головбух розпочинає благодійну програму: віддаємо 10%

Україна була, є і буде, бо ми разом! 

акція на передплату журналів для бухгалтерів

Скористайтеся гарною нагодою та отримайте знижки на передплату на журнали «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата»!

Замовляйте в редакції за номером 0 800 21 12 20

Статті за темою

Усі статті за темою

Норми робочого часу 2024 для «шестиденки»

Верховна Рада та Президент знов подовжили дію воєнного стану – тепер до 11 серпня 2024 року. Отже тримайте норми тривалості робочого часу та виробничий календар на 2024 рік для шестиденного робочого тижня. З’ясуйте, які норми діють під час воєнного стану.
16444

Норми робочого часу 2024 для «п’ятиденки»

Після подовження воєнного стану до 11 серпня 2024 року тримайте оновлений розрахунок норм тривалості робочого часу на 2024 рік. Норми робочого часу 2024 розраховані для п’ятиденного робочого тижня.
48690

Додаткова відпустка державним службовцям: що врахувати

Додаткова відпустка державним службовцям надається після досягнення п’ятирічного стажу на держслужбі. На який строк надається додаткова відпустка держслужбовцям, коли і як її компенсувати та чим доведеться поплатитися за затримку розрахунку?
45221

Відрядження на службовому автомобілі – наказ

Під час відрядження працівника нерідко постає транспортне питання. Один із варіантів його вирішення – використати службовий автомобіль. Яким має бути наказ про відрядження у такому випадку?
29762

ПДВ 2024 для бюджетних установ

Бюджетні установи теж можуть бути платниками ПДВ. Які зміни щодо ПДВ настали у 2024 році, зміни у ставках ПДВ 2024, про податкову накладну та податкову декларацію з ПДВ 2024, про необ’єктні та звільнені від ПДВ операції бюджетників, про особливості обліку цього податку у бюджетників – у даному огляді.
1118

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді