Відбір закупівель для моніторингу зміниться

Автор
консультант з обліку та оподаткування, Київ
Мінфін та Мінекономіки вирішили оновити автоматичні індикатори ризиків у сфері публічних закупівель.

відбір закупівель для моніторингу

ШПАРГАЛКА БУХГАЛТЕРА НА 2024 РІК

Протягом лютого Держаудитслужба перегляне та надішле ДП «Прозорро» перелік автоматичних індикаторів ризиків, які можуть вказувати на ознаки порушень законодавства у сфері публічних закупівель, із зазначенням мети розрахунку автоматичного індикатора ризику та ознак порушень, про які може свідчити автоматичний індикатор ризику.

Протягом березня ДП «Прозорро» спільно з Держаудитслужбою мають розробити опис алгоритмів спрацювання автоматичних індикаторів ризиків на основі даних, наявних в ЕСЗ. Ці алгоритми будуть інтегровані в ЕСЗ.

У травні–червні проведуть експериментальне тестування спрацювання алгоритмів застосування автоматичних індикаторів ризиків.

У липні будуть розроблені проекти методики визначення, порядку застосування оновлених автоматичних індикаторів ризиків, їх переліку. Тож у серпні можливо закупівлі для моніторингу відбиратимуть за новою процедурою.

акція на передплату журналів для бухгалтерів

Скористайтеся гарною нагодою та отримайте знижки на передплату на журнали «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата»!

Замовляйте в редакції за номером 0 800 21 12 20

Статті за темою

Усі статті за темою

ТОП-3 способи визначення та призначення уповноваженої особи

Закон про публічні закупівлі передбачає три способи призначення уповноваженої особи, яка буде відповідальною за організацію та проведення закупівель в установі. Який спосіб обрати та на що при цьому звернути увагу детальніше в публікації.
3461

Протокол тендерного комітету – зразок

Протокол тендерного комітету – це документ, яким оформлюють рішення, прийняті на засіданні тендерного комітету. З’ясуємо, як правильно його скласти.
34533

Спрощені закупівлі – алгоритм роботи

Спрощені закупівля – це вид закупівель, що є результатом нормативного урегулювання допорогових закупівель. Головними ознаками спрощеної процедури закупівлі є необтяжливий алгоритм проведення та мінімальна кількість документів, які мають надати учасники. А звідси – можливість швидко закупити необхідні товари, роботи чи послуги.
5500

Посадова інструкція фахівця з публічних закупівель

Що повинен знати фахівець з публічних закупівель, які він має права, завдання та обов’язки і яку відповідальність нестиме у разі порушення — визначає посадова інструкція фахівця з публічних закупівель. Наведемо її зразок.
28918

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді