Уряд встановив доплату військовослужбовцям та поліцейським за службу на передовій

На виконання спільної ініціативи Верховної Ради й Уряду встановлено доплату в розмірі 70 тисяч гривень для військовослужбовців та поліцейських, які виконують бойові завдання на першій лінії.

Уряд встановив доплату в 70 тисяч гривень для військових на передовій

Калькулятор індексації зарплати

Кабмін вніс зміни до постанови КМУ «Питання деяких виплат військовослужбовцям, особам рядового і начальницького складу, поліцейським та їх сімʼям під час дії воєнного стану» від 28.02.2022 № 168.

Встановлено військовослужбовцям та поліцейським, які виконують бойові (спеціальні) завдання під час ведення бойових (спеціальних) дій:

  • на лінії бойового зіткнення з противником на відстані виконання бойових (спеціальних) завдань військовою частиною (підрозділом, у тому числі зведеним) першого ешелону оборони або наступу (контрнаступу, контратаки) до ротного опорного пункту включно,
  • а також на території противника (у тому числі на території між позиціями військ противника та своїх військ в районах ведення воєнних (бойових) дій,
  • на тимчасово окупованій рф території України),

одноразову додаткову винагороду в розмірі 70 тис. гривень, за кожні 30 днів (сумарно обчислених) виконання таких завдань.

акція на передплату журналів для бухгалтерів

Скористайтеся гарною нагодою та отримайте знижки на передплату на журнали «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата»!

Замовляйте в редакції за номером 0 800 21 12 20

Статті за темою

Усі статті за темою

Доплата за виконання обов’язків тимчасово відсутнього або відстороненого працівника

Працівники бюджетних установ часто мають виконувати обов’язки інших — тимчасово відсутніх або відсторонених. Як оформити та нарахувати доплату за виконання обов’язків тимчасово відсутнього/відстороненого працівника? Від окладу за якою посадою встановлювати доплату? Пояснюємо на прикладі робочої ситуації.
77574

Доплати педпрацівникам у 2024 році

Які доплати встановлені педагогам в 2024 році – з’ясуємо з експертом. Розміри, порядок та умови встановлення підвищень посадових окладів і доплат педпрацівникам у державних та комунальних закладах освіти – у матеріалі.
36045

Доплати бюджетникам – 2024

Посадові оклади в бюджетних установах нині не великі. Однак збільшити заробіток працівників дають змогу інші виплати, як-то доплати, надбавки, премії. Саме про стимулюючі доплати і надбавки в бюджетних установах 2024 поговоримо докладно.
33259

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді