На бухгалтера можуть покласти обов’язки касира

Якщо у касира незначний обсяг роботи, можно доручити бухгалтерові виконувати обов’язки касира.

На бухгалтера можуть покласти обов’язки касира

Якщо виникла потреба доручити обов’язки касира бухгалтерові, оформте це документально. Інакше організації загрожує штраф. До того ж у разі нестачі зможете її стягнути тільки в розмірі середньої зарплати. Скористайтеся нашими зразками, щоб правильно оформити всі документи.

ЗРАЗКИ документів для оформлення сумісництва

Чи можна назвати посаду «бухгалтер-касир»? Чи вводити додаткову посаду касира до штатного розпису? Чи попереджати бухгалтера про те, що плануєте покласти на нього обов’язки касира? Чи має право бухгалтер відмовитися від додаткової роботи? Які наслідки це матиме для бухгалтера? Докладні відповіді — у статті.

ЧИТАТИ СТАТТЮ

акція на передплату журналів для бухгалтерів

Скористайтеся гарною нагодою та отримайте знижки на передплату на журнали «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата»!

Замовляйте в редакції за номером 0 800 21 12 20

Статті за темою

Усі статті за темою

Е-лікарняний за сумісництвом 2024 на прикладах

Робота за сумісництвом – працівник має виконувати таку роботу у вільний від основної роботи час. Як обчислити е-лікарняні суміснику з урахуванням змін, які сталися з 01 січня 2024 року, – у даній консультації.
69263

Доплата до мінімальної заробітної плати 2024

Зарплата вийшла менша від мінімалки – у більшості випадків необхідно її «дотягувати» шляхом доплати до мінімальної заробітної плати. Однак не все так просто, адже є надурочні, нічні, різні доплати і надбавки, лікарняні та відпускні. Як з цим розібратися – у консультації.
91376

Сумісники у Розрахунку з ПДФО та ЄСВ

Уклали трудовий договір із сумісником: за якими правилами відобразити в Додатках Д5 та Д1, коли донараховувати ЄСВ до мінімальної бази, як показати нараховані доходи в Додатку Д4/4ДФ до Розрахунку
53875

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді