Чи можна під час інвентаризації відсторонити від роботи не вакцинованого члена комісії

Чи можна під час інвентаризації відсторонити від роботи не вакцинованого члена комісії

В організації річної інвентаризації немає нічого складного — оформили наказ, сформували комісію — і вперед, рахувати! Утім, останнім часом виникають неординарні ситуації. «Під прицілом» можуть опинитися невакциновані матеріально відповідальні особи та члени комісії.

Що робити, якщо матеріально відповідальна особа або член інвентаризаційної комісії не нададуть документів, які підтверджують профілактичне щеплення проти COVID-19? Тож як керівнику не порушити законодавство і забезпечити інвентаризацію в установі – читайте в статті.

ЧИТАТИ СТАТТЮ ☑️

акція на передплату журналів для бухгалтерів

Скористайтеся гарною нагодою та отримайте знижки на передплату на журнали «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата»!

Замовляйте в редакції за номером 0 800 21 12 20

Статті за темою

Усі статті за темою

Переоцінка основних засобів: проводки

В балансі бюджетної установи усі активи, у т. ч. основні засоби, визнають за вартістю придбання, яка з часом змінюється. І тоді потрібна переоцінка основних засобів.
17585

Витрати майбутніх періодів: як облікувати

З’ясуємо, що таке витрати майбутніх періодів та все про їхній бухгалтерський облік, зокрема облік передплати за оренду, періодичні видання, ліцензію за використання програмного забезпечення.
26246

Акт звірки розрахунків: готовий зразок

Звіряти стан розрахунків з дебіторами – обов’язок установи. Та як зафіксувати результати звірки правильно? Пропонуємо готовий Акт звірки розрахунків – зразок.
30594

Акт списання матеріалів: бланк

Акт на списання матеріалів за рішенням Мінфіну було змінено на акт списання запасів. Але, як і раніше, акт — це підстава відносити вартість використаних матеріалів до витрат. Розглянемо, як його складати.
279676

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді