Статті за темою Декретні виплати

Середньоденна заробітна плата
Підкажемо, як визначається середньоденна заробітна плата та як зробити нарахування для різних виплат у 2024 році.
49122
Страховий стаж: як обчислити і коли враховувати
Дані про страховий стаж потрібні бухгалтеру у низці випадків, наприклад нарахуванні лікарняних, декретних, пенсій та інших соцвиплат. У консультації – про те, як дізнатися про страховий стаж, як він розраховується бухгалтером у тих чи інших ситуаціях.
47247
Виплата декретних у 2024 році
Декретні виплати у 2024 році: ➤ підстава для нарахування ➤ тривалість декрету ➤ розрахунок декретних ➤ обмеження розміру декретних ➤ приклади розрахунку ➤ лікарняні та допомога по вагітності під час війни
41064
ЄСВ на декретні виплати: нарахування 2024
Нарахувати декретні без помилок – це обов’язок кожного бухгалтера. Нарахування ЄСВ на декретні – це один з етапів цього розрахунку, який невідомий для декретниці, але важливий для бухгалтера. Врахуємо всі нюанси обчислення соцвнеску разом.
69061
Декретні в об'єднаній звітності – ЗРАЗКИ 2024
Як відобразити декретні виплати в об’єднаній звітності та наведемо бланки та зразки Додатків Д1, Д5 і 4ДФ Податкового розрахунку з прикладом нарахування декретних.
87940
Розрахунок середньої заробітної плати – експертні приклади на 2024 рік
Розрахунок середньої заробітної плати потрібен для відпускних, відрядження, вихідної та матеріальної допомоги, декретних та лікарняних. Переконатися, що всі розрахунки проведені правильно, допоможуть наші приклади.
226961
Виплата декретних у 2023 році
Декретні виплати: ➤ підстава для нарахування ➤ тривалість декрету ➤ розрахунок декретних ➤ обмеження розміру декретних ➤ приклади розрахунку ➤ лікарняні та допомога по вагітності під час війни
395338
Прожитковий мінімум на 2023 рік
Прожитковий мінімум протягом 2023 року не змінювався. Одне значення прожиткового мінімуму на весь рік. Який він та як перерахувати без помилок усі пов’язані з ним показники – у цьому огляді.
77581
Довідка про трудовий та страховий стаж
Отримати довідку ПФУ про трудовий та страховий стаж можуть і працівник, і роботодавець. Розкажемо, як це зробити через інтернет, як рахувати стаж за цією довідкою.
20819
Соціальні стандарти 2023: актуальні цифри
У 2023 році у зв’язку зі збройною агресією мінімальна зарплата і прожитковий мінімум не зазнали змін. Проте змінений порядок обчислення/надання декретних і лікарняних, скасування індексації грошових прибутків, інші нововведення.
7146