Оголошено старт IT-конкурсу в рамках боротьби з коронавірусом

COVID-19: гарячі новації від влади

Сьогодні, 1 квітня, Міністерство цифрової трансформації розпочинає Національний IT-консурс ідей та проєктів, що можуть полегшити життя людей під час коронавірусної пандемії і карантину.

Оголошено старт IT-конкурсу в рамках боротьби з коронавірусом

Звертаючись до світового досвіду, ми бачимо, що іноваційні технології різних аспектів можуть і допомагають у боротьбі з поширенням COVID-19. Ізраїль, Італія, Південна Корея, Сингапур – всі вони мають успішно впроваджені антикоронавірусні кампанії та винаходи.

«Попри всі ініціативи, що вже реалізує Мінцифри, ми оголошуємо онлайн-челендж #HackCorona in Ukraine, щоб дати можливість якомога більшій кількості хороших ідей якісно реалізуватися. Сьогодні колективний розум потрібен нам, як ніколи. У такий непростий час важливо об'єднати зусилля та зробити усе, щоб побороти епідемію. Країні потрібні нові ідеї та IT-рішення», – зауважив Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Учасники можуть подавати проєкти за такими напрямками, як протидія коронавірусу, е-сервіси для зупинення поширення інфекції, електронні послуги для громадян. Проекти будуть оцінюватись за такими критеріями, як новизна, соціальна значимість, перспективи розвитку.

Найкращі ідеї отримають фінансування, а переможці - грошову винагороду. Загальний призовий фонд становить 4 млн грн. Заявки приймаються до 4 квітня, а вже 9-го буде обрано переможців.

Новина підготовлена за допомогою ресурсу www.kmu.gov.ua

акція на передплату журналів для бухгалтерів

Скористайтеся гарною нагодою та отримайте знижки на передплату на журнали «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата»!

Замовляйте в редакції за номером 0 800 21 12 20

Статті за темою

Усі статті за темою

Індексація стипендії 2021: величина приросту ІСЦ та приклади від експерта

Індексація стипендії проводиться щомісяця. Як визначити величину приросту ІСЦ та в якому розмірі нарахувати індексацію на академічні і соціальні стипендії у січні 2021 року? Подробиці — у публікації на прикладах різних робочих ситуацій.
4354

КЕКВ 2700 "Соціальне забезпечення"

Усі видатки, які проводять бюджетні установи, розмежовані за економічною суттю платежу. Для цього використовують коди економічної класифікації видатків бюджету (КЕКВ). Установа може використовувати кошти лише на ті цілі, на які планувала, за напрямами, визначеними в Інструкції щодо застосування економічної класифікації видатків бюджету.
13739

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді