Для держслужбовців створили освітній серіал із цифрової грамотності

Як запровадити дистанційну роботу

30 березня 2020 року Міністерство цифрової трансформації України презентувало освітній серіал «Цифрова грамотність державних службовців 1.0. на базі інструментів Google».

Серіал носить освітній характер і висвітлює питання функціонування безкоштовних сервісів Google та особливості їх використання в професійному аспекті і повсякденному житті. Серіал складається з 15 серій, є безкоштовним, а знайти його можна на платформі "Дія.Цифрова освіта" (osvita.diia.gov.ua).

Для держслужбовців створили освітній серіал із цифрової грамотності

Після перегляду та успішного проходження тестів держслужбовець отримує сертифікат, що засвідчує його цифрову грамотність.

«Закликаю всіх державних службовців, особливо враховуючи період карантину, навчатися цифрової грамотності. Це саме ті інструменти, з якими ви зіштовхуєтесь або можете зіштовхуватися щодня в своїй роботі», — наголосила заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан під час презентації серіалу.

Як відзначив виконуючий обов’язки Голови Національного агентства з питань державної служби Володимир Купрій, цифрова грамотність є дуже важливою для сучасних держслужбовців, тож кожному бажано долучитися до цієї програми, особливо в період дистанційної роботи, який ми зараз переживаємо.

Новина підготовлена за допомогою ресурсу www.kmu.gov.ua

акція на передплату журналів для бухгалтерів

Скористайтеся гарною нагодою та отримайте знижки на передплату на журнали «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата»!

Замовляйте в редакції за номером 0 800 21 12 20

Статті за темою

Усі статті за темою

Додаткова відпустка посадовій особі ОМС за стаж державної служби

Посадовець органів місцевого самоврядування (ОМС) має можливість щорічної додаткової відпустки за вислугу років. Однак є посадовці ОМС, які мають ще й досвід державної служби. Чи зараховується стаж державної служби у вислугу років такого посадовця? Дізнаємося про це й тривалість таких відпусток.
12380

Додаткова відпустка державним службовцям: що врахувати

Додаткова відпустка державним службовцям надається після досягнення п’ятирічного стажу на держслужбі. На який строк надається додаткова відпустка держслужбовцям, коли і як її компенсувати та чим доведеться поплатитися за затримку розрахунку?
47123

Державна служба в умовах воєнного стану: соцпакет, обмеження та заохочення

Державна служба: ► закон про держслужбу ► мотиви зайняття посади державної служби ► зарплата та надбавки держслужбовцям ► соціальні гарантії держслужбовцям ► держслужба в умовах воєнного стану.
47096

Державна служба в Україні

Державна служба в Україні ► класифікація посад ► конкурс на зайняття посад ► строкове призначення ► переведення ► зміна істотних умов служби ► припинення державної служби
9104

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді