Статті за темою Державна служба

Державна служба в умовах воєнного стану: соцпакет, обмеження та заохочення
Державна служба: ► закон про держслужбу ► мотиви зайняття посади державної служби ► зарплата та надбавки держслужбовцям ► соціальні гарантії держслужбовцям ► держслужба в умовах воєнного стану.
46974
Державна служба в Україні
Державна служба в Україні ► класифікація посад ► конкурс на зайняття посад ► строкове призначення ► переведення ► зміна істотних умов служби ► припинення державної служби
8904
Органи місцевого самоврядування в Україні
Органи місцевого самоврядування (ОМС) – це виборні та інші органи територіальних громад, які мають повноваження вирішувати питання місцевого значення. Бухгалтер, який працевлаштовується у виконавчий орган місцевої ради, бюджетні установи, що фінансуються з місцевого бюджету, має розуміти не лише структуру установи, в якій працює, а й структуру ОМС, їх повноваження, у т. ч. щодо бюджету, отримання фінансування тощо. Розглянемо це детальніше.
100254
Дистанційна робота в держорганах, ОМС, бюджетних установах
Держслужбовці та працівники держорганів, ОМС, бюджетних установ мають право працювати дистанційно за умови наявності організаційних і технічних можливостей для виконання посадових обов’язків. Розглянемо чим потрібно керуватись та що зробити для впровадження дистанційної роботи.
14473
Виплата матеріальної допомоги на оздоровлення державним службовцям
Допомога на оздоровлення є додатковим бонусом для тих, хто працює в бюджетній сфері. Умови її виплати в кожній галузі різняться. Має свої особливості і виплата допомоги на оздоровлення державним службовцям.
69657
Декларація про доходи
Податкова декларація про майновий стан і доходи – за якою формою звітувати у 2024 році за 2023 рік.⚡️Знайдете тут зразок заповнення декларації про доходи та рекомендації для отримання податкової знижки.
55824
Оклади робітників, зайнятих обслуговуванням владних та виконавчих органів у 2024 році
Робітники в органах державної влади не є посадовими особами, мають менші оклади, але без них діяльність самого владного органу стане просто технічно неможливо. Як визначаються посадові оклади вантажників, водіїв, двірників, ремонтників, будівельників та інших обслуговуючих робітників – у цьому огляді.
27793