Новини за темою Державна служба

Внесені зміни до системи професійного навчання держслужбовців
Внесено зміни до Положення про систему професійного навчання державних службовців, голів місцевих державних адміністрацій, їх перших заступників та заступників, посадових осіб місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад.
102
Звільнення держслужбовців, призначених у період дії воєнного стану
НАДС роз’яснило особливості звільнення держслужбовців, які призначені відповідно до частини п’ятої статті 10 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» від 12.05.2015 № 389-VIII (далі – Закон № 389).
235
Держслужбовцям апаратів судів пропонують підвищити посадові оклади
У ВР зареєстрували законопроєкт за № 11158 «Про внесення змін до частини шостої статті 150 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» щодо оплати праці державних службовців апаратів судів.
173
НАЗК збирає пропозиції щодо обмеження займатись іншою оплачуваною діяльністю
Завтра, 04.04.2024, НАЗК проведе громадське обговорення законопроекту щодо удосконалення положень антикорупційного законодавства в частині обмежень щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності.
88
До якої дати приймається звіт про кількісний та якісний склад держслужбовців
НАДС інформує про збір даних щодо кількісного та якісного складу державних службовців відповідно до наказу «Про затвердження форми звітності «Звіт про кількісний та якісний склад державних службовців» та Інструкції щодо її заповнення».
78
Як перевірити рівень зарплат держслужбовців – Мінфін розробив інструмент
Мінфін розробив та опублікував аналітичний інструмент («дашборд») щодо оплати праці та чисельності працівників державних органів, місцевих держадміністрацій і органів судової влади у січні 2024 року.
136