Правила роботи в електронній системі закупівель - нововедення півріччя

Замовники проводять закупівлі, створюють, розміщують, оприлюднюють, обмінюються інформацією і документами в електронному вигляді в електронній системі закупівель (ЕСЗ).

Електронна система закупівель постійно розвивається, тому важливо бути у курсі всіх змін. Станьте впевненим фахівцем у школі "Допорогові закупівлі — 2020: порядок та інструменти".

Спробувати безкоштовно

На одному з уроків експерти Оксана Соколова (головред журналу "Держзакупівлі") та Анна Костирєва (проєктний менеджер майданчика «Держзакупівлі.Онлайн») пояснюють, за яким порядком працює Електронна система закупівель та як вибрати електронний майданчик. Адже нововведень в їхній роботі протягом останнього півріччя чимало.

ПЕРЕГЛЯНУТИ УРОК

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

акція на передплату журналів для бухгалтерів

Скористайтеся гарною нагодою та отримайте знижки на передплату на журнали «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата»!

Замовляйте в редакції за номером 0 800 21 12 20

Статті за темою

Усі статті за темою

Планування закупівлі електричної енергії в бюджетних установах

Закон про ринок електроенергії закладає правові передумови щодо закупівлі замовниками електричної енергії на конкурентних засадах. Про роботу замовника та планування закупівлі електроенергії – у даному огляді.
38637

ТОП-3 способи визначення та призначення уповноваженої особи

Закон про публічні закупівлі передбачає три способи призначення уповноваженої особи, яка буде відповідальною за організацію та проведення закупівель в установі. Який спосіб обрати та на що при цьому звернути увагу детальніше в публікації.
3455

Переговорна процедура закупівлі: 4 кроки та десяток застережень

Переговорна процедура закупівлі 2020 та її алгоритм простіший, аніж конкурентних процедур. Попри це в ньому чимало місць, де замовник може помилитися — обґрунтування, документи від учасника, кваліфікація, відсутність підстав для відхилення за статтею 17, забезпечення. Усі застереження та поради — у цій статті.
10234

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді