Буде змінено перелік питань для оцінки головбухів

Мінфін оприлюднив проєкт наказу «Про внесення змін до Порядку проведення оцінки виконання головним бухгалтером бюджетної установи своїх повноважень».

питання для оцінки головбухів

ВИРОБНИЧИЙ КАЛЕНДАР 2023

Для отримання результатів зовнішнього оцінювання головних бухгалтерів бюджетних установ комісія Казначейства визначала та затверджувала перелік питань. Перелік питань формується з огляду на повноваження головного бухгалтера та завдання бухгалтерської служби, визначені Типовим положенням. 

Мінфін прибрав із порядку перелік сфер, по яким формувались комісією Казначейства питання. Після прийняття акта комісія Казначейства формуватиме перелік питань для оцінки головних бухгалтерів виключно до повноважень та завдань бухгалтерської служби, визначені Типовим положенням.

Із проєктом наказу можна ознайомитися у розділі «Проекти нормативно-правових актів у 2023 р.» підрубрики «Проекти нормативно-правових актів» рубрики «Законодавство» офіційного вебсайту Мінфіну.

Нагадаємо, що для оцінки діяльності головного бухгалтера до Казначейства за місцем знаходження бюджетної установи подається анкета. Як її заповнити - дивиться в нашій статті.

 

акція на передплату журналів для бухгалтерів

Скористайтеся гарною нагодою та отримайте знижки на передплату на журнали «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата»!

Замовляйте в редакції за номером 0 800 21 12 20

Статті за темою

Усі статті за темою

Державний бюджет 2024

Президент підписав Закон України «Про Державний бюджет України на 2024 рік» від 09.11.2023 № 3460-ІХ (далі – Держбюджет 2024), який є основним фінансовим планом країни. Держбюджет-2024 набере чинності з 01.01.2024 р.
3371

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді