Як замовити квитки на потяг військовослужбовцю

«Укрзалізниця» інтегрувала опцію замовлення квитків для військовослужбовців.

Як замовити квитки на потяг військовослужбовцю

Калькулятор днів щорічної відпустки

Послуга впроваджується з огляду на:

  • потенційно високий попит на квитки у передноворічний період; 
  • високу потребу в придбанні квитків у день відправлення серед військових через термінові відрядження, поїздки на лікування.

У разі відсутності квитків у вільному продажу, забронювати квиток військовослужбовці можуть онлайн на порталі замовлення сервісних послуг за окремим посиланням. Військові зможуть бронювати квитки не тільки для себе, але й для побратимів, з якими прямують в одному напрямку.

Для того, щоб забронювати квиток, необхідно:

  • залишити заявку не пізніше, ніж за 6 годин до відправлення поїзда;
  • дочекатись спеціального коду замовлення на електронну пошту;
  • викупити квиток у касі не пізніше, ніж за 1 годину до відправлення поїзда, предʼявивши касиру дійсний військовий квиток або посвідчення офіцера.

Спецзамовлення квитків доступне на 17 найбільш затребуваних серед військових поїздів з огляду на маршрути їх прямування з/до міст, наближених до зони ведення бойових дій.

Нововведення впроваджується зокрема для спрощення придбання термінового квитка. Раніше військовослужбовці бронювали квитки через військового коменданта. Це значно ускладнювало процес та робило фактично неможливою поїздку день у день. Адже було необхідно спочатку здійснити особистий візит до військового коменданта, а потім на вокзал, щоб викупити квиток.

Можливість спецзамовлення квитків для військовослужбовців дозволить захисникам та захисницям вчасно дістатись додому під час довгоочікуваної відпустки у передноворічний період.

Джерело: офіційний сайт Мінінфраструктури

акція на передплату журналів для бухгалтерів

Скористайтеся гарною нагодою та отримайте знижки на передплату на журнали «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата»!

Замовляйте в редакції за номером 0 800 21 12 20

Статті за темою

Усі статті за темою

Норми робочого часу 2024 для «шестиденки»

Верховна Рада та Президент знов подовжили дію воєнного стану – тепер до 11 серпня 2024 року. Отже тримайте норми тривалості робочого часу та виробничий календар на 2024 рік для шестиденного робочого тижня. З’ясуйте, які норми діють під час воєнного стану.
16427

Норми робочого часу 2024 для «п’ятиденки»

Після подовження воєнного стану до 11 серпня 2024 року тримайте оновлений розрахунок норм тривалості робочого часу на 2024 рік. Норми робочого часу 2024 розраховані для п’ятиденного робочого тижня.
48664

Додаткова відпустка державним службовцям: що врахувати

Додаткова відпустка державним службовцям надається після досягнення п’ятирічного стажу на держслужбі. На який строк надається додаткова відпустка держслужбовцям, коли і як її компенсувати та чим доведеться поплатитися за затримку розрахунку?
45207

Відрядження на службовому автомобілі – наказ

Під час відрядження працівника нерідко постає транспортне питання. Один із варіантів його вирішення – використати службовий автомобіль. Яким має бути наказ про відрядження у такому випадку?
29750

ПДВ 2024 для бюджетних установ

Бюджетні установи теж можуть бути платниками ПДВ. Які зміни щодо ПДВ настали у 2024 році, зміни у ставках ПДВ 2024, про податкову накладну та податкову декларацію з ПДВ 2024, про необ’єктні та звільнені від ПДВ операції бюджетників, про особливості обліку цього податку у бюджетників – у даному огляді.
1110

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді