Оберіть банк, який видаватиме готівку за чеками органів Казначейства

Автор
консультант з обліку та оподаткування, Київ
У п’ятницю, 12.01.2024, набрав чинності перелік банків України та умови, на яких їх залучатимуть до касового обслуговування розпорядників і одержувачів бюджетних коштів та інших клієнтів з видачі готівки за чеками органів Казначейства.

видача готівки за чеками Казначейства

Калькулятор індексації зарплати

Мінфін визначив для кожного регіону перелік банків, яких залучатимуть до касового обслуговування розпорядників і одержувачів бюджетних коштів та інших клієнтів з видачі готівки за чеками органів Казначейства.

Розпорядники і одержувачі бюджетних коштів самостійно обиратимуть банк з цього переліку. Їх рішення щодо вибору банку для органу Казначейства є пріоритетним.

Водночас Казначейство наділене правом ініціювати вилучення банку з переліку, якщо виникне ситуація, яка загрожуватиме своєчасній та у повному обсязі видачі готівки за чеками органів Казначейства.

Наказ Мінфіну від 27.11.2023 № 660, яким затверджений перелік, набрав чинності 12.01.2024.

акція на передплату журналів для бухгалтерів

Скористайтеся гарною нагодою та отримайте знижки на передплату на журнали «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата»!

Замовляйте в редакції за номером 0 800 21 12 20

Статті за темою

Усі статті за темою

Реєстрація РРО: оновлено реєстр

РРО – це сфера, в якій час від часу відбуваються зміни. І вони постійні. Процедура реєстрації звичайних РРО спростилася за останні роки. Про реєстрацію РРО – тема даної консультації.
6664

Касова книга — бланк | зразок

Касова книга слугує для узагальнення обліку готівкових операцій за день. Як правильно вести касову книгу у бюджетній установі? Чим відрізняється ведення касової книги в електронному вигляді? З’ясуємо разом.
33895

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді