Новини за темою Каса

Обмеження розрахунків готівкою
Податківці поінформували про обмеження розрахунків готівкою між фізичними особами, фізичними особами – підприємцями із суб’єктами господарювання.
237
Оберіть банк, який видаватиме готівку за чеками органів Казначейства
У п’ятницю, 12.01.2024, набрав чинності перелік банків України та умови, на яких їх залучатимуть до касового обслуговування розпорядників і одержувачів бюджетних коштів та інших клієнтів з видачі готівки за чеками органів Казначейства.
173
Фіскальний чек - розповсюджені помилки при його формуванні
У разі виникнення у користувача програмного реєстратора розрахункових операцій (далі – ПРРО)) в програмному рішенні «ПРРО Каса» (Windows/Android) при формуванні фіскального чека помилок: «помилка в реєстрації чека» або «не можливо фіскалізувати чек», то такому суб’єкту господарювання потрібно перевірити наявність зв’язку з фіскальним сервером.
1527
За якої умови можливо провести через інший РРО операцію повернення коштів за отриманий товар чи послугу?
Суб’єкти господарювання зобов’язані надавати особі, яка отримує або повертає товар, отримує послугу або відмовляється від неї, включаючи ті, замовлення або оплата яких здійснюється з використанням мережі Інтернет, при отриманні товарів в обов’язковому порядку розрахунковий документ встановленої форми та змісту на повну суму проведеної операції.
1296