Кабмін дозволив воєнкоматам працювати цілодобово: що будуть робити ТЦК в цей час

Уряд вніс зміни до Положення про територіальні центри комплектування та соціальної підтримки.

тцк будуть працювати цілодобово

Бронювання працівників: Мін­еко­но­міки роз’яснює зміни

Про таке рішення повідомив постійний представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Передбачено, що під час проведення мобілізації та/або під час дії правового режиму воєнного стану територіальні центри комплектування та соціальної підтримки мають право правоцілодобово:

  • розглядати справи про адміністративні правопорушення та накладати адміністративні стягнення відповідно до Кодексу України про адміністративні правопорушення;
  • організовувати з визначеною періодичністю проведення медичних оглядів та психологічних обстежень військово-лікарськими комісіями військовозобовʼязаних і резервістів (для районних ТЦК та СП);
  • вести персонально-якісний облік призовників, військовозобовʼязаних та резервістів, облік транспортних засобів, що підлягають передачі Збройним Силам України та іншим військовим формуванням під час мобілізації та у воєнний час.

акція на передплату журналів для бухгалтерів

Скористайтеся гарною нагодою та отримайте знижки на передплату на журнали «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата»!

Замовляйте в редакції за номером 0 800 21 12 20

Статті за темою

Усі статті за темою

Одноразова грошова допомога родинам загиблих військових: як не втратити

Сім'я військового, який загинув, захищаючи Батьківщину, має право отримати компенсацію — одноразову грошову допомогу (ОГД) у розмірі 15 мільйонів гривень. Але ряд особливостей значно ускладнює отримання допомоги.
4067

Військовий облік жінок і доплата за ведення у 2023 році

Зазвичай в бюджетних установах більшість із працівників — жінки. Як з 1 січня вести військовий облік на підприємстві старими силами? Порадимо, як впоратися з новими обсягами роботи і не порушити закон.
22081

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді