Новини за темою Екологічний податок

Перевищення лімітів на утворення та розміщення відходів – що з екологічним податком
Чи збільшується розмір екологічного податку при обчисленні сум податку у разі перевищення платником податку затверджених лімітів на утворення та розміщення відходів або у разі їх відсутності – роз'яснення.
60
Код КАТОТТГ у податковій декларації з екологічного податку
Податківці роз’яснили як заповнювати рядок «код за КАТОТТГ адміністративно-територіальної одиниці» рядка 2 та рядок 3 податкової декларації з екологічного податку (у т. ч. у разі подання копії декларації в електронній формі за основним місцем обліку) та рядки 3.1 і 3.2.
534
Невірний КАТОТТГ у податковій декларацій з екологічного податку
Податківці роз’яснили, як у податковій декларації з екологічного податку виправити помилку щодо невірного коду за Кодифікатором адміністративно-територіальних одиниць та територій територіальних громад (КАТОТТГ).
168
За яким ідентифікатором знайти декларацію екологічного податку
Електронні форми декларації екологічного податку розміщені на вебпорталі ДПС у рубриці Електронна звітність/Платникам податків про електронну звітність/Інформаційно-аналітичне забезпечення/Реєстр форм електронних документів.
279
За які періоди 2022 можна уточнити зобов’язання з екологічного податку
За які періоди 2022 року можна уточнити податкові зобов’язання з екологічного податку за об’єкти, розташовані на територіях активних бойових дій або тимчасово окупованих територіях – роз'яснення.
218
Як місцева влада повинна встановлювати податок на нерухомість та плату за землю
Роз’яснення про встановлення податкових пільг зі сплати місцевих податків та зборів під час дії воєнного стану та на територіях, які зазнали негативного впливу під час збройної агресії рф проти України.
306