Чи є у замовника обов’язок оприлюднювати Звіт про виконання договору в допорогових і в надпорогових закупівлях?

Чи потрібно публікується звіт про виконання договору у допорогових закупівлях? З’ясуймо — тут і зараз.

Закон № 922 лиш частково врегульовує допорогові закупівлі. Він вимагає у таких закупівлях:

  • дотримувати принципів публічних закупівель;
  • якщо вартість предмета закупівлі дорівнює або перевищує 50 тис. грн та є меншою встановлених абз. 2 і 3 ч. 1 ст. 3 Закону № 922 порогів (зокрема до 200 тис. грн – товари, до 1,5 млн грн – послуги), оприлюднювати звіт про договір про закупівлю, укладений без використання електронної системи закупівель протягом 3-х робочих днів з дня укладення договору про закупівлю (пп. “13” ч. 1 ст. 10, а також ч. 3 ст. 3 Закону № 922). Зміст такого звіту щодо договору про закупівлю розкрито в абз. 2 ч. 3 ст. 3 Закону № 922.
Звіт про виконання договору про закупівлю - бланк та зразок

Звіт про виконання договору роз'яснення: Закон № 922 не зобов’язує замовників оприлюднювати звіт про виконання договору по допорогових закупівлях. Та й форма звіту про виконання договору передбачає автоматичне заповнення електронною системою закупівель номера процедури закупівлі в системі. Тож можемо зробити висновок — вона передбачена також для надпорогових закупівель.

Звіт про договір про закупівлю до 50 тис. грн у Prozorro: вносимо інформацію

акція на передплату журналів для бухгалтерів

Скористайтеся гарною нагодою та отримайте знижки на передплату на журнали «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата»!

Замовляйте в редакції за номером 0 800 21 12 20

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді