Статті за темою Оприлюднення

Звіт про виконання договору про закупівлю: коли оприлюднюється
Замовник мусить оприлюднити звіт про виконання договору про закупівлю в системі електронних закупівель ProZorro (прозоро). За законом — це його обов’язок. А чи потрібно оприлюднювати звіт у допорогових закупівлях? Коли саме його оприлюднювати? З’ясуймо — тут і зараз.
20001
Звіт про договір про закупівлю - інструкція
Якщо замовник не проводить через систему закупівлю, обсяг предмета якої більший або дорівнює 50 тис. грн., має бути оприлюднений звіт про укладений договір. Тримайте покрокову інструкцію.
9251
Від неоприлюднення до відповідальності. 4 епізоди судової практики
Оприлюднення інформації та документів в публічних закупівлях — важливий обов’язок замовника, на який варто зважати, щоб не отримати штрафів. А відлуння порушень може відчути як замовник, його посадові і службові особи, так і учасник.
4203
Оприлюднення річного плану закупівель в ProZorro
Планування закупівель — надзвичайно важливий процес для замовника. Аби пройти його успішно, тендерний комітет чи уповноважена особа, на яких покладений обов’язок з проведення закупівель, мають виконати купу роботи. І потреби в закупівлі тих чи тих товарів, робіт і послуг треба проаналізувати, і дослідження ринкових пропозицій та технічних рішень провести. А коли вже все оцінили, склали план закупівель і затвердили його протокольним рішенням, саме час подбати про оприлюднення.
16939