Статті за темою Військовий збір

Податковий розрахунок з ПДФО, ВЗ та ЄСВ
Зарплатний звіт – це об’єднаний звіт з ЄСВ, ПДФО та військового збору. У даній консультації приділимо більше уваги загальним питанням, заповненню основної частини звіту та тих додатків, які стосуються ЄСВ. Також тут можна скачати бланк звіту, його додатків та зразки їх заповнення.
81129
Військовий збір 2024
Військовий збір наповнює державний бюджет, тож для місцевих бюджетів він не відіграє особливої ролі. Однак бухгалтери держорганів, ОМС, бюджетних установ мають знати правила його утримання із доходів, що нараховують держслужбовцям, посадовим особам місцевого самоврядування, працівникам чи іншим фізичним особам.
7142
Оподаткування подарунків працівникам
Оподаткування подарунків працівникам – на що слід звернути увагу при оподаткуванні подарунків працівникам і відображенні їх у Додатку 4ДФ Податкового розрахунку. Чи обкладаються новорічні подарунки ПДФО, військовим збором, ЄСВ та ПДВ?
32763
Приклади відрахувань із заробітної плати 2023 року
Перш ніж виплатити працівникові зарплату, бухгалтер повинен відрахувати із неї податки. А ще можуть бути й аліменти та інші обов’язкові платежі. Усе про відрахування із заробітної плати 2023 року — у статті.
334956
Військовий збір із заробітної плати в Україні
Військовий збір з доходу фізичних осіб не відмінено. Його продовжуватимуть утримувати доти, доки держава не завершить реформу Збройних Сил України та, відповідно, не скасує військовий збір. Розглянемо, як правильно його утримувати.
70473
Карантинні особливості у бюджетній звітності 2021
Як врахувати карантинні особливості у звітності бюджетників. Як правильно врахувати ковідні COVID-лікарняні, простій, тимчасову непрацездатність та самоізоляцію у квартальній звітності бюджетної установи 2021.
2946
Рахуємо податки із заробітної плати 2021
Які податки із заробітної плати існують та як їх порахувати у 2021 році. Про розрахунок ПДФО, військового збору та ЄСВ з зарплати 2021 та звітність по ним. Розглянемо все це на простих прикладах з працівниками бюджетних установ.
10256