Скористайтесь застосунком Дія для заповнення декларації

Автор
консультант з обліку та оподаткування, Київ
До завершення кампанії декларування за 2023 рік залишилось 10 днів.

Дія для заповнення декларації

ЗАПИТАЙ У СПЕЦІАЛІСТА ДЕРЖКАЗНАЧЕЙСТВА

Скористайтесь застосунком Дія для збору відомостей, необхідних для заповнення декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

На порталі НАЗК при заповненні декларації потрібно вказати відомості про членів сім’ї. Для цього декларант надсилає їм запит у Дію. Після підтвердження членом сім’ї НАЗК збере інформацію про його активи й доходи з реєстрів та передасть декларанту. Дані надходять одразу у формі, що потрібна для декларації. Нова послуга в Дії економить купу часу.

Послуга доступна для авторизованих користувачів застосунку Дія з верифікованим податковим номером, які є членами сім’ї публічного службовця й отримали запит про надання інформації від декларанта.

Послуга реалізується Мінцифрою разом з НАЗК за підтримки проєкту USAID / UK aid Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/ TAPAS. Партнер проєкту – Фонд Східна Європа.

За інформацією Мінцифри

акція на передплату журналів для бухгалтерів

Скористайтеся гарною нагодою та отримайте знижки на передплату на журнали «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата»!

Замовляйте в редакції за номером 0 800 21 12 20

Статті за темою

Усі статті за темою

Електронна декларація – заповнення

Антикорупційне декларування триває до 31 березня 2024 року, тож публікуємо детальну інструкцію з заповнення декларції. Експерт пояснює, що і в якому розділі слід зазначати.
64313

Електронна декларація – хто подає

⚡️Після відновлення декларування подання електронних декларацій триває до 31 березня 2024 року. Подання декларції – обов’язок посадовців бюджетних установ.❗️Хто має право не подавати електронну декларацію під час воєнного стану та які штрафи передбачено — у нашій статті.
88748

Декларація про доходи

Податкова декларація про майновий стан і доходи – за якою формою звітувати у 2024 році за 2023 рік.⚡️Знайдете тут зразок заповнення декларації про доходи та рекомендації для отримання податкової знижки.
55848

Е-декларування 2022 року: огляд

Триває щорічне е-декларування. Хто тепер є суб’єктом е-декларування та які новації антикорупційного законодавства слід врахувати, аби задекларувати доходи за 2021 рік правильно, дізнаєтеся зі статті
1613

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді