Статті за темою Публічна звітність

Електронна декларація – заповнення
Антикорупційне декларування триває до 31 березня 2024 року, тож публікуємо детальну інструкцію з заповнення декларції. Експерт пояснює, що і в якому розділі слід зазначати.
64313
Електронна декларація – хто подає
⚡️Після відновлення декларування подання електронних декларацій триває до 31 березня 2024 року. Подання декларції – обов’язок посадовців бюджетних установ.❗️Хто має право не подавати електронну декларацію під час воєнного стану та які штрафи передбачено — у нашій статті.
88748
Декларація про доходи
Податкова декларація про майновий стан і доходи – за якою формою звітувати у 2024 році за 2023 рік.⚡️Знайдете тут зразок заповнення декларації про доходи та рекомендації для отримання податкової знижки.
55848
Е-декларування 2022 року: огляд
Триває щорічне е-декларування. Хто тепер є суб’єктом е-декларування та які новації антикорупційного законодавства слід врахувати, аби задекларувати доходи за 2021 рік правильно, дізнаєтеся зі статті
1613
Декларація для держслужбовців та посадових осіб ОМС
Електронні декларації насьогодні мають подавати держслужбовці, службовці органів місцевого самоврядування, а також інші особи, які виконують державні, адміністративні, організаційно-розпорядчі функції в бюджетних установах. Одним словом, усі бюджетники, які мають потенційно мають корупційні ризики. Якою є нова форма декларації та порядок її заповнення – у даному огляді.
3033
Е-декларація кандидата на посаду в ОМС - роз'яснення щодо подання
Декларація кандидата на посаду в ОМС - особливості подання та чи треба звітувати переможцю конкурсу повторно? Як бути, якщо раніше вже подавалася електронна декларація іншого типу, наприклад щорічна?
2673
Повідомлення про суттєві зміни в майновому стані: хто, коли, як
Держорган НАЗК вимагає електронного декларування статків і подачі повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, аби запобігти корупції. Хто зобов’язаний подавати це повідомлення, за яких умов і коли?
6476
Правила оприлюднення публічної інформації
Розберемо, яку інформацію слід оприлюднювати, а яку ні. З’ясуємо, які електронні документи для цього слід підготувати, у які строки здійснити оприлюднення, яка відповідальність за порушення цих правил.
4944