Ревізори відслідковують, як бухгалтер списує запаси придбані у минулому році

Установи часто закупляють в кінці року бензин, запасні частини, канцтовари, тощо, щоб забезпечити безперебійну роботу установи на початку року. Потім протягом року їх використовують і списують.

А ви знаєте як правильно їх списати? Чи потрібно коригувати фінансовий результат установи на суму списаних запасів, адже доходи які отримувала установа, щоб придбати запаси, відображали у минулому році. Відповідь - у статті.

ЧИТАТИ СТАТТЮ►►►

А завершити бюджетний рік правильно, проаналізувати роботу установи за рік і за потреби виправити помилки, бухгалтер зможе коли прослухає семінар «Невідкладні заходи наприкінці бюджетного року». Колишній ревізор вам розкаже:

  • Чому в наступному році не можна виправляти помилки цього року;
  • Чи відповідатиме бюджетна установа, якщо порушила терміни оплати (за відсутності фінансування);
  • Як проревізувати господарські договори
  • Як провести завершальні бухгалтерські операції.
Программа СЕМІНАРУ

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

акція на передплату журналів для бухгалтерів

Скористайтеся гарною нагодою та отримайте знижки на передплату на журнали «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата»!

Замовляйте в редакції за номером 0 800 21 12 20

Статті за темою

Усі статті за темою

Методика розрахунку орендної плати: визначаємо розмір, індексуємо, розподіляємо

За оренду державного/комунального майна орендарі сплачують орендну плату установі – орендодавцю/балансоутримувачу. Розмір її за перший місяць/добу/годину визначає договір оренди. Та перед укладенням договору орендодавець/балансоутримувач має визначати її розмір. Як визначити/розрахувати орендну плату розглянемо далі.
29132

Всеукраїнська професійна сертифікація бухгалтерів-бюджетників: нова програма навчання онлайн

Всеукраїнська професійна сертифікація бухгалтерів-2024 у Школі Головбуха розроблена експертами для підвищення кваліфікації бухгалтерів та головного бухгалтера.
3126

Запрошуємо на семінар «ТОП-20 кейсів, що вбережуть бухгалтера від штрафів» та церемонію нагородження найкращих бухгалтерів України

Цифрове видавництво Експертус 10 листопада проводить особливий захід: семінар з практичними порадами, привітання до Міжнародного дня бухгалтера та церемонія нагородження ТОП-3 найкращих бухгалтерів України.
967

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді