Статті за темою Підвищення кваліфікації бухгалтерів

Методика розрахунку орендної плати: визначаємо розмір, індексуємо, розподіляємо
За оренду державного/комунального майна орендарі сплачують орендну плату установі – орендодавцю/балансоутримувачу. Розмір її за перший місяць/добу/годину визначає договір оренди. Та перед укладенням договору орендодавець/балансоутримувач має визначати її розмір. Як визначити/розрахувати орендну плату розглянемо далі.
28970
Всеукраїнська професійна сертифікація бухгалтерів-бюджетників: нова програма навчання онлайн
Всеукраїнська професійна сертифікація бухгалтерів-2024 у Школі Головбуха розроблена експертами для підвищення кваліфікації бухгалтерів та головного бухгалтера.
3114
Запрошуємо на семінар «ТОП-20 кейсів, що вбережуть бухгалтера від штрафів» та церемонію нагородження найкращих бухгалтерів України
Цифрове видавництво Експертус 10 листопада проводить особливий захід: семінар з практичними порадами, привітання до Міжнародного дня бухгалтера та церемонія нагородження ТОП-3 найкращих бухгалтерів України.
960
ТОП-4 правила про посадові інструкції у бухгалтерії
Посадова інструкція — обов’язковий документ для кожної посади, що є у штатному розписі. Відсутність посадових інструкцій — порушення законодавства про працю. Посадові інструкції для підрозділу розробляє його керівник. Для бухгалтерської служби — головбух. Правила та зразки — у статті.
14743
7 компетенцій бухгалтера, які допоможуть знайти більш оплачувану роботу у 2022 році
Як створити позитивне враження про себе? Вибудовуйте і підтримуйте свою репутацію, імідж, опановуйте професійну майстерність. Те, що називаєте майбутнім, будуєте вже зараз. Тож ідіть сміливо своїм шляхом і досягайте успіху!
6314
Атестація бухгалтерів бюджетних установ
За результатами атестації керівництво бюджетної установи має право присвоїти або змінити кваліфікаційну категорію бухгалтеру. Оскільки від кваліфікаційної категорії залежить заробітна плата, наші експерти допоможуть вам підготуватися
37912
Облік грошових коштів
Кожній установі доводиться обліковувати грошові кошти. А облік грошових коштів в державному секторі, як ніде, жорстко регламентований. Тож розглянемо, як вести облік грошових коштів правильно.
10965
Бухгалтеру: мінікурси з сертифікатом для підвищення зарплати
Хочете підвищення, а може давно не отримували надбавки до зарплати? Підвищуйте свій рівень, отримуйте дипломи. Це запорука успіху перед директором та колегами. Ми розробили безплатні курси для бухгалтера з іменним СЕРТИФІКАТОМ. Оберіть свій, або пройдіть всі.
16806