Зміни у затвердженні планових фінансових документів

Автор
консультант з обліку та оподаткування, Київ
Уряд постановою від 18.07.2023 № 735 уніс зміни до пункту 5 Порядку фінансового забезпечення діяльності військових адміністрацій, затвердженого постановою КМУ від 01.04.2022 № 397.

зміни у затвердженні планових фінансових документів

Калькулятор середньооблікової чисельності штатних працівників

Головнокомандувач Збройних Сил за поданням начальника відповідної військової адміністрації затверджує структуру і штатний розпис:

  • ОВА, Київської міської військових адміністрацій;
  • районних військових адміністрацій та військових адміністрацій населених пунктів, розташованих в областях, у яких не утворені ОВА.

Кошториси і плани асигнувань цих військових адміністрацій затверджує начальник відповідної військової адміністрації.

Структуру, штатний розпис, кошториси і плани асигнувань районних військових адміністрацій та військових адміністрацій населених пунктів, розташованих в областях, у яких утворені ОВА, затверджує начальник відповідної ОВА.

Кошториси і плани асигнувань цих військових адміністрацій погоджуються з фінансовим структурним підрозділом відповідної ОВА.

Постанова КМУ від 18.07.2023 № 735 не набрала чинності.

акція на передплату журналів для бухгалтерів

Скористайтеся гарною нагодою та отримайте знижки на передплату на журнали «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата»!

Замовляйте в редакції за номером 0 800 21 12 20

Статті за темою

Усі статті за темою

Виправлення помилок поточного періоду

Виправлення помилок поточного періоду – завдання для бухгалтера, який також виправляє помилки у бухобліку та фінзвітності. Розглянемо способи та приклади виправлення помилок у фінзвітності
2909

Примітки до фінансової звітності бюджетної установи – Форма 5-дс

Завершальним фінансовим звітом є примітки до фінансової звітності. Для бюджетних установ – це форма 5-дс. У консультації – форма 5-дс бланк та повна інструкція, як скласти примітки до річної фінансової звітності бюджетної установи, на що звернути увагу під час заповнення приміток до фінансової звітності.
61023

Баланс форма 1-дс – експертний зразок

Баланс 1 – це традиційний фінансовий звіт. Якими є загальні вимоги до складання звіту Баланс форма 1-дс , яку саме інформацію у 2023 році мають розкривати щодо своїх активів і пасивів бюджетні установи – підкаже експерт, а також надасть зразок заповнення.
70249

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді