Новини за темою Фінансова звітність

Змінені строки зберігання бухгалтерських і фінансових документів
10 лютого набрав чинності наказ Міністерства юстиції України від 04.01.2024 № 40/5, яким внесено зміни до Переліку типових документів, що створюються під час діяльності державних органів та органів місцевого самоврядування, інших установ, підприємств та організацій, із зазначенням строків зберігання документів.
470
Оновили строки зберігання первинних та облікових документів, фінзвітності
У п’ятницю, 09.02.2024, набрали чинності зміни до Переліку типових документів, що створюються під час діяльності державних органів та органів місцевого самоврядування, інших установ, підприємств та організацій, із зазначенням строків зберігання документів.
536
Набрав чинності порядок подання звітності за стандартом CRS
17 листопада 2023 року набрав чинності наказ Міністерства фінансів «Про затвердження Порядку заповнення та подання фінансовими агентами звіту про підзвітні рахунки відповідно до багатосторонньої угоди компетентних органів про автоматичний обмін інформацією про фінансові рахунки».
267
Набрав чинності Порядок обміну інформацією про фінансові рахунки
До уваги фінансових установ − набрав чинності Порядок застосування загального стандарту звітності та належної перевірки інформації про фінансові рахунки (Common Standard on Reporting and Due Diligence for Financial Account Information).
358