Новини за темою Суміщення

Роз’яснення від Держпраці щодо виконання обов’язків тимчасово відсутнього працівника
Виконання обов’язків тимчасово відсутнього працівника — це заміна працівника, відсутнього у зв’язку з хворобою, відпусткою, відрядженням та з інших причин, коли працівник поряд зі своєю основною роботою виконує обов’язки тимчасово відсутнього працівника.
12663
Обов'язки працівника: чи можливі додаткові трудові обов'язки, які виходять за межі посадової інструкції?
Ситуації, коли працівники виконують роботу не тільки за себе, а й за свого колегу, зустрічаються досить часто. Причиною тому можуть бути відпустка, хвороба чи відрядження співробітника по роботі. А буває й так, що працівник просто суміщає професії (посади) на одному й тому самому підприємстві.
11636
Штатний розпис та типові помилки у назві посад - роз'яснення від Держпраці
Управління Держпраці у Кіровоградській області надало роз’яснення з питання, яке часто постає перед роботодавцем - як правильно у штатному розписі відобразити посади, а також, чи допускається створювати розширені назви професій доповнюючими словами або через дефіс або з наведенням уточнень у дужках.
2772
Обмеження щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності в ОМС і на держслужбі
Обмеження щодо сумісництва та суміщення, визначені статтею 25 Закону України “Про запобігання корупції” (далі-Закон), поширюються на осіб, уповноважених на виконання функцій держави та місцевого самоврядування.
2881