Статті за темою Договір про закупівлю

Толеранс в договорах про закупівлю
Іноді сторонам договору важко точно визначити кількість чи об›єм поставленого товару. У такій ситуації постачальник просить застосувати в договорі про закупівлю толеранс. Чи не буде це порушенням Закону про закупівлю?
6725
Продовження договору про закупівлю: як правильно
Треба провести дозакупівлю наприкінці року? Прочитайте 5 умов, коли можна продовжити дію договору про закупівлю на 20%, і готові рішення для 8 ситуацій, у яких можуть виникнути складнощі. Дізнайтеся, як довести законність зміни умов договору і яка відповідальність, якщо вимоги законодавства порушені
3714
Додаткова угода до договору про публічні закупівлі: види та зразки
Договорів не буває навіки. Тим більше в сучасних економічних реаліях. Уклавши договір навіть після проведення відкритих торгів через систему Prozorro може постати питання про зміну його умов. Додаткова угода до договору про публічні закупівлі – це шлях до зміни умов. Це може бути зміна істотних умов договору закупівлі, зміна ціни або додаткова угода на зменшення обсягів закупівлі. Як і коли її можна укласти та подати інформацію у даній консультації.
29811
Продовження строку дії договору про закупівлю
Трапляються випадки, коли замовникам потрібно отримати деякі товари/роботи/послуги вже в перші дні нового року. Для цього потрібно продовжити строк дії договору про закупівлю. Підкажемо, як це зробити.
22467
Зміна ціни за одиницю товару: що врахувати у додатковій угоді
Через коливання ціни на ринку укладений договір став невигідним для постачальника. Тож він просить змінити ціну товару за одиницю. Замовник може піти йому назустріч, головне — отримати підтвердження і дослухатися закону.
9687
Чи може замовник розірвати в односторонньому порядку договір
Процедура закупівлі завершилася, тож замовник уклав договір. Та згодом обставини змінилися, і виконання зобов’язань за цим договором вже не має сенсу. Знайома ситуація? Звичайно, перше, що спадає на думку в цій ситуації, це потурбуватися про розірвання договору про закупівлю. А чи може це зробити замовник за власної ініціативи?
4918