Мінфін організував підвищення кваліфікації бухгалтерів

Автор
консультант з обліку та оподаткування, Київ
Курс підвищення кваліфікації бухгалтерів бюджетних установ буде проводитись безоплатно та дистанційно із застосуванням онлайн платформи Державного податкового університету.

підвищення кваліфікації бухгалтерів

Пошук по Класифікатору професій

Мінфін листом від 06.10.2023 № 41020-06-5/27364 повідомив про проведення заходу з підвищення кваліфікації працівників бухгалтерських служб бюджетних установ за спеціальною (сертифікатною) програмою «Бухгалтерський облік в установах і організаціях державного сектору за національними стандартами», затвердженою наказом Мінфіну від 09.11.2022 № 368.

Захід реалізується в рамках виконання Стратегії модернізації системи бухгалтерського обліку та фінансової звітності в державному секторі на період до 2025 року, схваленої розпорядженням КМУ від 20.06.2018 № 437-р, та Стратегії реформування системи управління державними фінансами на 2022-2025 роки та плану заходів з її реалізації, схвалених розпорядженням КМУ від 29.12.2021 № 1805-р.

Курс підвищення кваліфікації буде проводитись безоплатно із застосуванням онлайн платформи Державного податкового університету. Програма навчання розпочинається 18 жовтня 2023 року та триватиме до 07 листопада 2023 року. Розклад занять буде надіслано додатково кожному учаснику.

За результатами проведення навчального заходу буде оцінено рівень здобутих знань шляхом проведення онлайн-тестування та видано сертифікат (3 кредити ЄКТС) у разі успішного проходження тестування.

Реєстрація на курс проводиться на порталі управління знаннями за посиланням.

При поданні заявки необхідно зазначати контактні дані учасника (прізвище, ім’я, по батькові, посаду, номер телефону, електронну адресу) для подальшого направлення додаткової інформації щодо навчання.

акція на передплату журналів для бухгалтерів

Скористайтеся гарною нагодою та отримайте знижки на передплату на журнали «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата»!

Замовляйте в редакції за номером 0 800 21 12 20

Статті за темою

Усі статті за темою

Методика розрахунку орендної плати: визначаємо розмір, індексуємо, розподіляємо

За оренду державного/комунального майна орендарі сплачують орендну плату установі – орендодавцю/балансоутримувачу. Розмір її за перший місяць/добу/годину визначає договір оренди. Та перед укладенням договору орендодавець/балансоутримувач має визначати її розмір. Як визначити/розрахувати орендну плату розглянемо далі.
28958

Всеукраїнська професійна сертифікація бухгалтерів-бюджетників: нова програма навчання онлайн

Всеукраїнська професійна сертифікація бухгалтерів-2024 у Школі Головбуха розроблена експертами для підвищення кваліфікації бухгалтерів та головного бухгалтера.
3111

Запрошуємо на семінар «ТОП-20 кейсів, що вбережуть бухгалтера від штрафів» та церемонію нагородження найкращих бухгалтерів України

Цифрове видавництво Експертус 10 листопада проводить особливий захід: семінар з практичними порадами, привітання до Міжнародного дня бухгалтера та церемонія нагородження ТОП-3 найкращих бухгалтерів України.
957

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді