Як отримати витяг з Реєстру неприбуткових установ та організацій?

У разі необхідності неприбуткова організація може отримати витяг з Реєстру неприбуткових установ та організацій в контролюючому органі за основним місцем обліку.

 Як отримати витяг з Реєстру неприбуткових установ та організацій?

СКАЧАТИ Бланк форми № 1-держзамовлення


Для отримання витягу необхідно подати Запит за формою згідно з Додатком 3 до Порядку ведення Реєстру неприбуткових установ та організацій, включення неприбуткових підприємств, установ та організацій до Реєстру та виключення з Реєстру, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13.07.2016 №440. При цьому, заповненню підлягають всі розділи запиту. Запит обов’язково має бути підписаний керівником або особою, що має право підпису документів неприбуткової організації, із зазначенням дати.

Способи подання Запиту:

  • поштою;
  • безпосередньо до контролюючого органу за основним місцем обліку;
  • засобами інформаційно-телекомунікаційної системи «Електронний кабінет», за посиланням: cabinet.tax.gov.ua (розділ «листування з ДПС»).

Термін надання зазначеної адміністративної послуги – 3 робочі дні.

Отримати витяг з Реєстру заявник може особисто або через законного представника безпосередньо в контролюючому органі, або поштовим відправленням на вказану при поданні заяви адресу (рекомендованим листом).

Джерело: ДПС

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді