Новини за темою Екологічний податок

Ставка екоподатку для біопаливних установок буде нульовою – готується новий закон
Рада прийняла за основу урядовий законопроєкт № 9596 щодо встановлення нульової ставки екологічного податку за викиди двоокису вуглецю для установок, які працюють на біопаливі.
49
Перевищення лімітів на утворення та розміщення відходів – що з екологічним податком
Чи збільшується розмір екологічного податку при обчисленні сум податку у разі перевищення платником податку затверджених лімітів на утворення та розміщення відходів або у разі їх відсутності – роз'яснення.
151
Код КАТОТТГ у податковій декларації з екологічного податку
Податківці роз’яснили як заповнювати рядок «код за КАТОТТГ адміністративно-територіальної одиниці» рядка 2 та рядок 3 податкової декларації з екологічного податку (у т. ч. у разі подання копії декларації в електронній формі за основним місцем обліку) та рядки 3.1 і 3.2.
651
Невірний КАТОТТГ у податковій декларацій з екологічного податку
Податківці роз’яснили, як у податковій декларації з екологічного податку виправити помилку щодо невірного коду за Кодифікатором адміністративно-територіальних одиниць та територій територіальних громад (КАТОТТГ).
257
За яким ідентифікатором знайти декларацію екологічного податку
Електронні форми декларації екологічного податку розміщені на вебпорталі ДПС у рубриці Електронна звітність/Платникам податків про електронну звітність/Інформаційно-аналітичне забезпечення/Реєстр форм електронних документів.
365
За які періоди 2022 можна уточнити зобов’язання з екологічного податку
За які періоди 2022 року можна уточнити податкові зобов’язання з екологічного податку за об’єкти, розташовані на територіях активних бойових дій або тимчасово окупованих територіях – роз'яснення.
300