Як залишитися жінкою в офісі та вдома

Є такий стереотип: жінок, успішних на роботі, чекає суцільне розчарування в особистому житті. І багато хто живе з осторогою на цю "істину". Ті, хто зумів зробити кар’єру, починають боятися за сім’ю, стосунки з коханими. І замислюються — як органічно поєднати кар’єру й особисте життя? Досягти цього допоможуть прості, але дуже ефективні правила. Пропонуємо опанувати секрети жіночого магнетизму.

Успіх із однієї сфери життя перетікає до іншої. Усе залежить від того, чи здатні ви дотримати балансу. Попри ефективну діяльність на споконвіку чоловічій території залиште сили, час і простір, щоб відчути себе справжньою жінкою.

Магнетизм — це чари, що дають жінці змогу завжди бути привабливою й гармонійною. А для цього треба прийняти й легко, витончено виконати роль, призначену природою, стати чарівницею для себе і близьких.

У сім’ях є чимало міфів про генетичну самотність, яка може передаватися з роду в рід. Але ці легенди розвіються димом, якщо ви позбудетеся стереотипів. Секрети жіночого магнетизму допоможуть виявити приховану красу — зовнішню і внутрішню, стати відкритою для нових зустрічей і нового життя.


Як зробити так, щоб той єдиний, долею призначений чоловік упізнав у вас свій ідеал

Відчуйте різницю між жінкою красивою і привабливою

Перша красуня може бути гордою і самотньою, а приваблива жінка має багатьох шанувальників. Як привернути до себе увагу? Допоможуть сигнали жіночності: погляд, жести, міміка. Навчіться користуватися кожним із них, це допоможе оживити роль, яку призначила для вас природа.

Зосередьтеся на своєму внутрішньому потенціалі

Повірте, що жіночі можливості перемагати — безмежні. Умійте подати себе як рідкісну індивідуальність. Тоді ви опинитеся в потрібний час у потрібному місці. Запам’ятайте: перше враження можна справити лише раз.

Змінюйте образи

Кожна жінка має природний потенціал грати різні ролі й підкорювати вдячну публіку. Особисте життя — не сцена, але використовувати там зброю привабливості зовсім не заборонено. Особливо важливо пам’ятати про образ красивої, доброзичливої і сексуальної жінки, спілкуючись зі своїм коханим.

У кожної жінки є глибинний потенціал, закладений природою. навчіться користуватися внутрішнім магнетизмом, усвідомте свою унікальність і чуттєвість.

Якщо до цього додати енергію чарівності молодості або зрілої краси, успіх забезпечений. Секрет неповторної особистої привабливості дає шанс стати предметом обожнювання та захоплення чоловіка, якого ви чекали усе життя. Формула жіночого магнетизму спрацьовує скрізь, просто не бійтеся користуватися нею і не перебирайте через край, міра має бути в усьому.

У чому секрет перевтілення

Часто функціонал фінансового працівника сприяє розвиткові чоловічих якостей і стратегій поведінки. І, мабуть, найважливіше вміння, що мають опанувати всі жінки, які працюють у бухгалтерії, — це вміння змінювати образ.

Вийшовши за межі робочого простору, ліпше одразу залишити свої трудові обладунки і стати просто дружиною, мамою, донькою. А якщо говорити про мистецтво перевтілення, то в один із вечорів спробуйте перетворитися на милу кицьку, яка «муркоче» біля вогника і ніжно лащиться до хазяїна. Насправді майже кожна жінка таємно або явно мріє про таку ідилію. Але цей стан виникає лише тоді, коли наша свідомість не завантажена відповідальністю, зобов’язаннями, не турбують думки про масштабні проекти.

Завершуючи робочий день, поставте крапку у справах — закрийте і розкладіть по місцях папки, попрощайтеся до завтра з розрахунками. Увесь час, що лишився до кінця дня, ви — жінка, приваблива, ніжна, що, як магніт, притягуєте до себе чоловіків.

Ця формула допоможе налаштуватися на спілкування з коханою людиною, радіти усмішці дитини, піклуватися про дім. Чи обов’язково кожен день згадувати про своє жіноче єство? Звичайно!

Давайте замислимося, як може почуватися чоловік, якщо його кохана жінка і вдома продовжує командувати, розраховувати навіть дрібні витрати, у всьому брати на себе ініціативу? Чоловік періодично почуватиметься помилково найнятим на роботу, не гідним власної зарплати, недостатньо ефективним. Таке важко стерпіти будь-якому представникові сильної статі. Йому буде складно залишатися сильним, може початися суперництво, що також не найліпше вплине на відносини.

Є ще один делікатний момент — не на краще зміниться сексуальне життя. Якщо жінка скрізь стає головною і чоловік почувається слабшим за свою половинку, починає страждати сексуальна сфера. Сексуальний контакт передбачає, що чоловік сильніший, більш цілеспрямований і міцний. Якщо жінка тисне на нього, якщо поруч із нею знижується самооцінка партнера, він може почати їй мститися «психологічною імпотенцією»: уникати сексу й навіть пестощів, дотиків, намагатися відсунутися подалі. А пізніше може піти назавжди.

Як зберегти жіночність і поєднати ефективну роботу та гармонійні відносини з партнером

Порада 1

Слухайте свого партнера і чуйте його

Жіноче вміння слухати — це справжнє мистецтво. Можна слухати по-різному. Жінка, яка керує і скеровує, слухає досить критично і прагматично. Як і будь-якому керівникові, у спілкуванні їй властивий контроль, вона бере ініціативу в свої руки. На роботі з’являється звичка виявляти помилки і запобігати їх наслідкам. Усе це призводить до формування критичного мислення. Вдома дружина також зауважує навіть найменші похибки й одразу повідомляє про це чоловікові. Таке ставлення заганяє чоловіка у глухий кут, змушує не діяти. Навіщо ж мучитися, якщо дружина може зробити набагато краще? Прислухайтеся до свого партнера, дізнавайтеся його прагнення, дайте можливість реалізовувати плани, не втручаючись і не відвойовуючи першість.

Порада 2

Розкрийте свою внутрішню жінку

Створіть для себе такий простір, де можна просто зупинитися, помріяти і, головне, нічого не робити, відклавши усюдисущу проактивність. У такі моменти важливо сконцентруватися на своїх відчуттях. Медитація — відповідний спосіб побути в безоціночному стані.

Порада 3

Дбайте про своє тіло

Ідеться не про ідеальну фігуру. Часом жінка записується до фітнес-залу лише для того, щоб мати добрий вигляд, і сприймає своє тіло як певний інструмент, який має допомогти залишатися успішною, отримувати від оточення підтвердження, що вона красива, сучасна, приваблива. Це добре, але перейматися лише зовнішністю недостатньо. Подумайте про ті способи активності, які допоможуть тілу розслабитися, знайти гармонію. Дуже корисно танцювати, адже танець сприяє розкутості й вияву емоцій, займатися йогою, гуляти просто неба, відчуваючи запах трави і мружитися на сонечко. Важливо відчути кожну частину тіла й отримати позитивні емоції, відчуваючи силу і красу.

Порада 4

Дослідіть свою міміку і постарайтеся зрозуміти її значення

Поміркуйте, як ви зазвичай реагуєте на ту чи ту звістку, з яким поглядом і виразом обличчя заходите додому, з яким виглядом підтримуєте розмову з чоловіком. Працювати з власною мімікою важливо. Може, ви не помічали, але що більше ви завантажені роботою, то суворішим стає ваш погляд, змінюється вираз обличчя. Придивіться, як ви тримаєте голову. Можливо, її нахил нагадує «голову володаря» або «голову агресора». Навряд чи це додасть вам жіночності і привабливості в очах власного чоловіка. Потренуйте свій погляд, просто підійшовши до дзеркала і закривши нижню частину обличчя долонею. Як дивляться очі? Критично оцінюють, як потрібно на роботі? Постарайтеся подивитися на світ із живою цікавістю, легкістю й оптимізмом. Одразу відчуєте, як змінюються ваші емоції.

Порада 5

Приділіть час хатнім справам

Прибирання не в пошані у жінок, зосереджених на роботі й кар’єрі. Але річ не в тім, що помічниця у господарстві усе зробить не гірше, а в активному стані, в якому перебуває жінка, коли займається простором будинку і сім’ї, в тій енергії, яку вона дає.

Порада 6

Частіше цікавтеся думкою чоловіка, дослухайтеся його порад

Постійно демонструйте, що допомога чоловіка та його погляди на життя для вас дуже важливі. За поради обов’язково подякуйте і розкажіть про їхню користь. Чоловікові важливо відчувати, що він корисний своїй коханій, що він їй потрібен.

Порада 7

Хваліть близьку людину

Бажано, щоб життя двох особистостей склалося завдяки одне одному, а не всупереч. Щоб бути розкритикованим, не обов’язково одружуватися або виходити заміж. Досить вийти з дому — охочих поспілкуватися буде багато. А от підтримка, похвала, інтерес — усе це сприяє зміцненню любові. Якщо жінка докладає багато зусиль, щоб досягти чергової посади, але не вбачає у цьому сенсу свого життя, якщо вона не сприймає своїх близьких як безкоштовний додаток до успішності і зберігає свою жіночу чарівність — вона буде щасливою в сім’ї та успішною в роботі. Особисте щастя цілком у ваших руках!

Вдома — забудьте про роботу

Бухгалтер — професія чіткого порядку, де вироблений особливий кодекс поведінки. Більша частина життя бухгалтера суворо регламентована, але уникнути авралів все одно не вдається. На противагу стресам удома слід створити зовсім іншу обстановку, щоб була можливість для релаксації.

У вихідні не треба нікуди поспішати. Людина обов’язково мусить мати час лише для себе. Бухгалтер як вічно завантажений працівник має регулярно знаходити час для відпочинку, бажано приємного. Обов’язково виходити в люди разом із чоловіком — це має бути законом. Утім, домашні у вільний час легко обійдуться без хорошого бухгалтера. Ви ж не хочете, щоб у вас вдома сидів, наприклад, досвідчений програміст замість чоловіка.



Стаття підготовлена за матеріалами журналу "Головбух: Бюджет"

меми про бухгалтерів

Працюйте, відпочивайте й не забувайте, що поки ціни у відпустці – працюють знижки на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата».

Поспішайте – даруємо 2000 грн на передплату.

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді