Статті за темою Підвищення кваліфікації бухгалтерів

Облік лікарських засобів та медичних виробів: приклади від експерта
Як МОЗ рекомендує ЗОЗ вести бухгалтерський облік медикаментів та медичних виробів – у публікації розглянемо загальні положення, що стосуються як медзакладів, що є бюджетними установами, так і реорганізованих медзакладів-КНП.
28779
Кошти на передплату періодики: чотири неочевидних джерела
Тримайте поради експертки, які допоможуть знайти кошти на передплату професійних видань для бухгалтерів. Брак фінансування, який через війну суттєво зачепив бюджетні установи й організації, водночас показав їхні можливості – вихід є завжди.
1290
Облік грошових коштів
Кожній установі доводиться обліковувати грошові кошти. А облік грошових коштів в державному секторі, як ніде, жорстко регламентований. Тож розглянемо, як вести облік грошових коштів правильно.
11640
Всеукраїнська професійна сертифікація бухгалтерів-бюджетників: нова програма навчання онлайн
Всеукраїнська професійна сертифікація бухгалтерів-2024 у Школі Головбуха розроблена експертами для підвищення кваліфікації бухгалтерів та головного бухгалтера.
3500
Запрошуємо на семінар «ТОП-20 кейсів, що вбережуть бухгалтера від штрафів» та церемонію нагородження найкращих бухгалтерів України
Цифрове видавництво Експертус 10 листопада проводить особливий захід: семінар з практичними порадами, привітання до Міжнародного дня бухгалтера та церемонія нагородження ТОП-3 найкращих бухгалтерів України.
1175
ТОП-4 правила про посадові інструкції у бухгалтерії
Посадова інструкція — обов’язковий документ для кожної посади, що є у штатному розписі. Відсутність посадових інструкцій — порушення законодавства про працю. Посадові інструкції для підрозділу розробляє його керівник. Для бухгалтерської служби — головбух. Правила та зразки — у статті.
15214
7 компетенцій бухгалтера, які допоможуть знайти більш оплачувану роботу у 2022 році
Як створити позитивне враження про себе? Вибудовуйте і підтримуйте свою репутацію, імідж, опановуйте професійну майстерність. Те, що називаєте майбутнім, будуєте вже зараз. Тож ідіть сміливо своїм шляхом і досягайте успіху!
6519
Атестація бухгалтерів бюджетних установ
За результатами атестації керівництво бюджетної установи має право присвоїти або змінити кваліфікаційну категорію бухгалтеру. Оскільки від кваліфікаційної категорії залежить заробітна плата, наші експерти допоможуть вам підготуватися
38909